Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης ΜΜΕ: “Έχουν ξαναπέσει και τρώνε με δέκα μασέλες”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης ΜΜΕ: “Έχουν ξαναπέσει και τρώνε με δέκα μασέλες”

Πολάκης ΜΜΕ: Το κείμενο που ανέβασε στο Facebook ο πρώην αναπλ. υπουργός Υγείας επιρρίπτοντας νέες κατηγορίες.

Πολάκης ΜΜΕ: Επανέρχεται ο Παύλος Πολάκης με νέα του ανάρτηση στο Facebook επιρρίπτοντας νέες κατηγορίες στα ΜΜΕ γράφοντας χαρακτηριστικά: “Exουν ξαναπέσει και τρώνε με δέκα μασέλες, όπως τον παλιο καλο καιρο του ΚΕΕΛΠΝΟ”.

Το κείμενο που ανέβασε ο πρώην αναπλ. υπουργός Υγείας:

“Exουν ξαναπεσει και τρωνε με δεκα μασελες, οπως τον παλιο καλο καιρο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο γενικος γραμματεας πρωθυπουργου Γρηγορης Δημητριαδης ,δηλαδη ο Μητσοτακης, με αποφαση του δινει 11.000.000 ευρω στα ΜΜΕ για προβολη διαφημιστικων μυνηματων για τον κορωναιο.ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΡΩΤΗ γιατι τα μηνυματα αυτα επρεπε να προβαλλονται ΔΩΡΕΑΝ ως κοινωνικου χαρακτηρα και προστασια της δημοσιας υγειας.

Αναθετει τη δουλεια σε εταιρεια media shop την ΙNITIATIVE.(Γκαλκας και σια ) η οποια λεει θα κρατησει το 3% ,περιπου 300.000 ευρω δηλαδη και θα μοιρασει τα λεφτα στα ΜΜΕ.Με τον τροπο αυτο παροτι την κατανομη των χρηματων την κανει σιγουρα το Μαξιμου, ΔΕΝ υπαρχει υποχρεωση να αναρτηθουν στο ΔΙαυγεια η κατανομη της χρηματοδοτησης που θα αποδεικνυε πως ολα γινονται μεορους ταισματος κολλητων ,συγγενων ,φιλων,λαμογιων,ανυπαρκτων,μαιμου κλπ συνοδοιπορων…

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

1)Η εταιρεια αυτη η Initiative ,θα παρει μονο τα 300 χιλιαρικα η θα κρατησει απο καθε καναλι ,εντυπο η ηλεκτρονικο ΜΜΕ ,το 30% της ονομαστικης αξιας της χρηματοδοτησης σε καθε μεσο ,μοιραζοντας τα μισα και παραπανω απο αυτα σε μαυρο πολιτικο χρημα οπως γινοταν στο παρελθον στο ΚΕΕΛΠΝΟ με αντιστοιχους μεσαζοντες (Μαυρικος ,κλπκλπ)???????

2 Αληθευει πως αυτο το ανθυποσαιτ του liberal του νεοφιλελευθερου λιβανιστηριου του Μητσοτακη που ακουει στο ονομα ΜΑΥΡΙΔΗΣ και η τεραστιας κυκλοφοριας εφημεριδα του ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ πηραν 300.000 ευρω ??????? γιατι αν ισχυει η πληροφορια (που ισχυει) εξηγει το γεγονος γιατι ο εν λογω δημοσιογραφος παρομοιασε σημερα το Μητσοτακη με το Μωυση!!!!!Παλι καλα που δεν εφτασε ως τον Αβρααμ¨.

3)Θελω να πιστευω πως το σαιτ Jenny που πηρε 92.000 !!!,ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ απο τον απριλη του 2019 στη συζυγο του νυν Υπ Υγειας οπως πληροφορηθηκα.

4) ενα σαιτ ονομα KIDS κατι ,που πηρε κι αυτο κατι δεκαδες χιλιαδες ευρω ανηκει σε βουλευτινα της Νεας Δημοκρατιας ???

5) Ποσα πηρε ο Αντενα και εβαλε τον Παπαδακη να καλει μονο υπουργους στην εκπομπη του “γιατι δεν ειναι καιρος για αντιπολιτευση¨??????Μαλλον πολλα .Μηπως να χρηματοδοτηθει παλι ο Αντενα οπως τοτε με το ΚΕΕΛΠΝΟ για καμια διοργανωση βραβειων ηθους ???(τοτε ειχε τσιμπησει 1 εκατομμυριο)

6) Ποσα πηρε το MEGA και χτες ο Ευαγγελατος μετρουσε μια μια τις τριχες του Πετσα που τον κουρευε ( με δανεικη μηχανη) η συζυγος του???

ΠΕΙΝΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΛΑΜΟΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΕΛΕΣ!!!!!

Τιποτα δεν θα ξεχαστει και ΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ….. Οπως εμεις δωσαμε λογαριασμο και για το τελευταιο ευρω που διαχειριστηκαμε ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ …

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις