Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βανδή – κόρη: Λιώνουν στη γυμναστική και τα αποτελέσματα είναι… παραπάνω από εμφανή
LIFESTYLE

Βανδή – κόρη: Λιώνουν στη γυμναστική και τα αποτελέσματα είναι… παραπάνω από εμφανή

Βανδή - κόρη: Η Δέσποινα Βανδή δέχτηκε με χαρά να γυμναστεί με την κόρη της, ωστόσο είδε ότι τελικά προτιμά να κάνει pilates.

Βανδή – κόρη: Ολες αυτές τις ημέρες που η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στο σπίτι της λόγω της καραντίνας το έχει ρίξει στην μαγειρική και ετοιμάζει διάφορες λιχουδιές για την οικογένειά της.
Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει τις συνταγές της στο Instagram, δείχνοντάς μας πως είναι εξαιρετική και στη μαγειρική. Ωστόσο, η γυμναστική δεν μένει στην άκρη και η τραγουδίστρια αφιερώνει κάθε μέρα χρόνο για να κάνει ασκήσεις που θα την τονώσουν ψυχολογικά και σωματικά. Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί εν μέσω καραντίνας. Μάλιστα, αυτή που την προέτρεψε να κάνουν μαζί ασκήσεις είναι η κόρη της, Μελίνα.

Η Δέσποινα Βανδή δέχτηκε με χαρά να γυμναστεί με την κόρη της, ωστόσο είδε ότι τελικά προτιμά να κάνει pilates. «Αποφάσισα να ΜΗΝ το ξανακανω! Κουράστηκα και αισθάνθηκα πόσο με έχει επηρεάσει η βαθιά σχέση που έχω αναπτύξει με τον καναπέ μου ένα μήνα τώρα!!! Άι στο καλό! Αφού εγώ είμαι fan του #pilatesreformer τι το θελα!» έγραψε χιουμοριστικά η Δέσποινα Βανδή στο Instagram, δείχνοντας τις ασκήσεις που ανακάλυψε η Μελίνα στο διαδίκτυο. «Από χθες με κυνηγάει η κόρη μου να κάνω μαζί της ένα πρόγραμμα γυμναστικής από αυτά τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο! Και τελικά το αποφάσισα» έγραψε αρχικά η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/B-rjxpvpG0S/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις