Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ιδρυτής Twitter – κορονοϊός: Δωρεά μαμούθ για τη μάχη κατά της πανδημίας
ΚΟΣΜΟΣ

Ιδρυτής Twitter – κορονοϊός: Δωρεά μαμούθ για τη μάχη κατά της πανδημίας

Ιδρυτής Twitter - κορονοϊός: Ο Ντόρσεϊ δεν διευκρίνισε ωστόσο πόσα από τα χρήματα θα προοριζόταν γι' αυτόν τον σκοπό.

Ιδρυτής Twitter – κορονοϊός: Ο ιδρυτής και CEO του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, έκανε γνωστό μέσω του επίσημου λογαριασμού του πως θα διαθέσει το ποσό του 1 δισεκατομμυρίου σε δολάρια στη μάχη κατά του κορονοϊού. Όπως ανακοίνωσε από τον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, θα βάλει το ποσό του 1 δις (28% της περιουσίας του) σε εταιρία, όπου μεγάλο μέρος των κεφαλαίων θα καταλήξουν στην προσπάθεια που γίνεται για να αντιμετωπιστεί η πανδημία. Ο Ντόρσεϊ δεν διευκρίνισε ωστόσο πόσα από τα χρήματα θα προοριζόταν γι’ αυτόν τον σκοπό.  Ο κορονοϊός συνεχίζει τη φονική του δράση, με τα θύματά του να έχουν ξεπεράσει ήδη τον αριθμό των 80 χιλιάδων, και η ανθρωπότητα κάνει ό,τι μπορεί για να τον σταματήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζονται όλοι, ειδικά εκείνοι που είναι οικονομικά ισχυροί για να στηρίξουν την προσπάθεια των κυβερνήσεων, και σε αυτό το πλαίσιο ο Τζακ Ντόρσεϊ δείχνει το δρόμο σε όλους.

Τι έγραψε στο Twitter

“Γιατί τώρα; Γιατί οι ανάγκες είναι όλο και πιο επείγουσες και θέλω να δω τον αντίκτυπο που θα έχει στη ζωή μου. Ελπίζω ότι αυτό θα εμπνεύσει κι άλλους να κάνουν κάτι παρόμοιο. Η ζωή είναι πολύ μικρή, οπότε ας κάνουμε ό, τι μπορούμε σήμερα για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους τώρα”, ανέφερε ο Ντόρσεϊ.

Δείτε ακόμη

“Τι λες καλέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου;” – Δεν δίνει τον μισθό της η Κανέλλη (vid)

Χορηγία – μαμούθ από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την αντιμετώπιση του ιού

“Μαζί, θα βγούμε νικητές” – Οι επιχειρήσεις που βοήθησαν στη μάχη κατά του Covid 19

Ο Ραλφ Λόρεν δίνει 10 εκατομμύρια δολάρια για τον κορονοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις