Δανάη Μιχαλάκη σχέση: Η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες μένει σπίτι

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δανάη Μιχαλάκη σχέση: Η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες μένει σπίτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Δανάη Μιχαλάκη σχέση: Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram.

07.04.2020 | 17:18

Δανάη Μιχαλάκη σχέση: Σπίτι μένει η Δανάη Μιχαλάκη που απολαμβάνουμε φέτος ως Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες. Η Δανάη, μένει σπίτι μαζί με τον αγαπημένο της, ταλαντούχο τραγουδιστή και ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου. Ο Γιώργος έβγαλε τη Δανάη μια υπέροχη φωτογραφία, την ώρα που ρεμβάζει από το μπαλκόνι της.

Η όμορφη ηθοποιός έδωσε μέσα από λόγια του Οδυσσέα Ελύτη ένα μήνυμα που τα λέει όλα. «Από μας θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Από μας θα εξαρτηθεί ο παράδεισος ή η κόλαση που θα χτίσουμε. Η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια μας. Οδυσσέας Ελύτης».

Μένει σπίτι και η «Λενιώ»

Το ίδιο κάνει και η πρωταγωνίστρια της σειράς Μαρία Κίτσου, η οποία μετά από αρκετούς μηνες εξαντλητικών γυρισμάτων βρέθηκε στην απόλυτη αδράνεια μέσα στο σπίτι της. Η Λενιώ, που πλέον έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο ανέβασε στο instagram εικόνες από μια πολύ όμορφη φωτογράφησή της, προ καραντίνας όπως διευκρινίζει.

Με μακριά τουαλέτα και περίτεχνο χτένισμα η Κίτσου ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του Ανδρέα Ασημόπουλου και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Έγραψε στη λεζάντα: Φωτό προ ημερών καραντίνας(Π.Κ) (γιατί τώρα μένουμε σπίτι και δε βλέπουμε άνθρωπο) απο τον εξαιρετικό φωτογράφο @andreassimopoulos !!!Σε ευχαριστώ πολύ Αντρέα!!!

Δείτε ακόμα 

To προξενιό στο Διαφάνι που φέρνει τα «πάνω – κάτω»: Τρέχουν οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

«Πόσο τραγικά θα είναι όλα αυτά;»: Ο «Μελέτης» αποκαλύπτεις τις συγκλονιστικές εξελίξεις

«Δεν έχω ξαναπροσευχηθεί τόσο στη ζωή μου»: Η Pink περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές του ιού με τον γιο της

“Δεν ξέρω πού βρήκα τη δύναμη να αντέξω”- Η Ντάφι μιλά για την κόλαση που πέρασε στα χέρια του βιαστή της

Exit mobile version