Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λαφαζάνης: Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης: Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα

Λαφαζάνης: Καθόλου δεν μένει σιωπηλός ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για όσα συμβαίνουν στην πολιτική ζωή του τόπου με την υγειονομική κρίση.

Λαφαζάνης: Σε αντίθεση με άλλα πολιτικά πρόσωπα, που η κρίση του κορονοϊού τα εξαφάνισε, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, πρώην υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και ιδρυτής της Λαϊκής Ενότητας, παραμένει λαλίστατος. Σε τακτική βάση σχολιάζει όσα συμβαίνουν στην πολιτική ζωή του τόπου με την υγειονομική κρίση, ενώ στο στόχαστρό του συχνά βρίσκονται οι πρώην σύντροφοί του.

Στην τελευταία του δήλωση ασκεί κυρίως κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας πως ο τελευταίος «κινείται άστοχα και άγαρμπα, και αυτό έχει κόστος. Όχι μόνο πολιτικό, αλλά και προσωπικό. Χάνει συνεχώς. Με την πολιτική του δεν πείθει κανέναν, αφού δεν λαμβάνει υπόψη ότι πίσω του έχει μια κακή κυβερνητική θητεία».

Λαφαζάνης: Καμί εναλλακτική από τον Τσίπρα

Κατά τον κ. Λαφαζάνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάτι διαφορετικό να πει όσον αφορά την αντιμετώπιση της κρίσης απ’ ό,τι λέει η κυβέρνηση. Επιπλέον, αναφέρει πως δεν πρότεινε τίποτα το ιδιαίτερο, κάτι το εναλλακτικό, όταν η Γερμανία στράφηκε με την πολιτική της κατά του Νότου και κατά της χώρας μας και τις στραγγαλίζει οικονομικά την ώρα που η Ευρώπη αποσυντίθεται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τσακαλώτος: Για το «μαξιλάρι» ρευστότητας φάγαμε πολύ «ξύλο»

«Ανάσες» στους δήμους από το υπουργείο Εσωτερικών

Κρίσιμο να μην υπάρξει εφησυχασμός μέχρι τις 27 Απριλίου, λέει ο Πέτσας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις