Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Υβόννη Μπόσνιακ παιδί: Πώς περνάει τις μέρες της με τον Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους
LIFESTYLE

Υβόννη Μπόσνιακ παιδί: Πώς περνάει τις μέρες της με τον Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους

Υβόννη Μπόσνιακ παιδί: «Το Ελενάκι εκμεταλλεύεται το κάθε λεπτό, αλλά κι εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μαζί της όλη τη μέρα».

Υβόννη Μπόσνιακ παιδί: Το πρωί της Δευτέρας η Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκε καλεσμένη μέσω Skype στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε πώς περνάει τον χρόνο της στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, παρέα με τον σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους, Ελένη. «Είμαι πάρα πολύ καλά. Απολαμβάνω τον χρόνο με την οικογένειά μου στο σπίτι. Κάνω υπομονή. Έχουμε την υγεία μας και όλα καλά. Δεν έχουμε και επιλογή αυτή τη στιγμή. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περνάμε όμορφα…» , είπε χαρακτηριστικά η Υβόννη Μπόσνιακ.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Το Ελενάκι εκμεταλλεύεται το κάθε λεπτό, αλλά κι εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μαζί της όλη τη μέρα. Έχει απίστευτη κατανόηση, της εξηγήσαμε τι συμβαίνει. Νιώθω πολύ ευλογημένη… Δεν κάνω κανένα παράπονο, είναι πολύ καλή η Ελένη…» . «Θα θέλαμε πολύ να έχουμε μαζί μας στην Αθήνα την μαμά του Αντώνη. Καλύτερα που είναι στην Θεσσαλονίκη όμως γιατί είναι σε μια ηλικία ευαίσθητη και δεν θέλουμε να το ρισκάρουμε… Μου λείπουν οι φίλες μου, αλλά μιλάμε συνέχεια μέσω Skype και Facetime. Μου λείπει το γραφείο μου και η ομάδα μου…» .

Η σχέση με τον Αντώνη Ρέμο

Όσο για το αν ο εγκλεισμός αυτός έχει λειτουργήσει εποικοδομητικά στη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο και αν έχει δει καινούριες πτυχές του, επεσήμανε: «Είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Θα μπορούσε να ήταν και αλλιώς… Έχουμε κι ο καθένας τον χρόνο για τον εαυτό του, που το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό, ειδικά τώρα που είμαστε μόνο στο σπίτι. Μια χαρά τα πάμε. Δεν έχω δει κάτι περίεργο που δεν ήξερα. Είμαστε πολύ καλά…» .

Η συνέντευξή της στην εκπομπή ”Happy Day”

Δείτε ακόμα

Λαμπίρη: Δεν πήγα στον γάμο της κόρης μου λόγω κορωνοϊού

«Έχεις λίγο χοντρά μπούτια»: Ο Ζαχαράτος, η «κορωνοσκοτώστρα» και η παρεξήγηση με την Δημητρίου

«Λατέρνα η Μαρία σήμερα, λατέρνα!»: Το «φαρμάκι» της Κατερίνας και η αποχώρηση του MasterChef

Καραβάτου και Κατσούλης παίρνουν θέση στην κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις