Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμμορία Ρομά: Λήστευαν με ορμητήριο τα Μέγαρα
ΕΛΛΑΔΑ

Συμμορία Ρομά: Λήστευαν με ορμητήριο τα Μέγαρα

Συμμορία Ρομά: Σε επιχειρήσεις της Αστυνομίας συνελήφθησαν τρεις από τους τέσσερις κακοποιούς σε Μέγαρα και Κορινθία.

Συμμορία Ρομά: Τρία από τα τέσσερα μέλη συμμορίας Ρομά, οι οποίοι παρά τον περιορισμό της κυκλοφορίας έβρισκαν τον τρόπο νυχτερινές ώρες να σκορπίσουν τον τρόμο σε ιδιοκτήτες σπιτιών και υπαλλήλους πρατηρίων υγρών καυσίμων, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, μετά από οργανωμένες επιχειρήσεις σε Μέγαρα και Κόρινθο. Από τους τρεις κακοποιούς,  που δραστηριοποιούνταν στη Δυτική Αττική-Μέγαρα, Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου, Αττική Οδός-  ο  23χρονος  συνελήφθη στα Μέγαρα κα ένας  19χρονος και 22χρονος συνεργός του, στην Κορινθία, όπου χρειάστηκε και η συνδρομή των αστυνομικών της ασφάλειας Κορινθίας.

Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του τέταρτου μέλους της συμμορίας, που διαφεύγει. Ειδικότερα και όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα,  ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες διέπρατταν κλοπές οχημάτων και ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και οικία. Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί τρεις  περιπτώσεις ληστειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων στα Μέγαρα και στον Ασπρόπυργο και μια  ληστεία σε οικία στα Μέγαρα. Επίσης, εξιχνιάστηκαν  κλοπές οχημάτων από τις περιοχές Μεγάρων, Νέας Περάμου και Ιλίου. Πρόκειται για τους ληστές, που πριν από λίγες ημέρες, είχαν εισβάλει νύχτα  σε  σπίτι ηλικιωμένων στα Μέγαρα.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Συμμορία Ρομά: Δεν προέβαλαν αντίσταση

Το ανδρόγυνο των 82χρονων, τρομοκρατημένο από την εισβολή δεν προέβαλε καμία αντίσταση στους κουκουλοφόρους που απειλούσαν. Οι τελευταίοι αφού έκαναν τα δωμάτια του σπιτιού άνω κάτω, άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα αρκετά μεγάλης αξίας. Πάνω στη διαφυγή, από έναν εκ των δραστών έπεσε ένα μαχαίρι, το οποίο βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεγάρων όταν έφθασαν στο σπίτι μετά την ειδοποίηση του ανδρόγυνου.

Τους έβλεπαν και σε βίντεο

Ήταν ένα σημαντικό στοιχείο μαζί με βιντεοληπτικό υλικό που είχαν ήδη συγκεντρώσει για τα μέλη της συμμορίας από τις ληστρικές επιδρομές τους σε πρατήρια υγρών καυσίμων όπου έφθαναν με τα κλεμμένα αυτοκίνητα και απειλούσαν τους υπαλλήλους με σιδερένιους λοστούς. Μάλιστα σε μία περίπτωση ληστείας είχαν ορμήσει στο πρατήριο από το παράθυρο! Κατάλαβαν ότι επρόκειτο για μέλη της ίδιας συμμορίας, και με βάση και τα αποτυπώματα στο μαχαίρι ξετύλιξαν το κουβάρι.

Συνελήφθη μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα

Εκεί διαπίστωσαν ότι ένας από τη συμμορία έδινε το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για άλλα αδικήματα. Όταν πήγε να δώσει το παρών ανυποψίαστος ότι είχε ταυτοποιηθει για τις ληστείες, συνελήφθη μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αποφυλακίστηκε ο Γιάννoς Παπαντωνίου – Γεμάτες αιχμές οι πρώτες δηλώσεις (vid)

Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή λόγω Πάσχα – Τι θα γίνει με τις λαϊκές

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε αίτημα πιστών για άνοιγμα των εκκλησιών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις