ΗΠΑ κορονοϊός: Θετική και δεύτερη δημοσιογράφος – “Πρόσεχα αλλά με βρήκε”

ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ κορονοϊός: Θετική και δεύτερη δημοσιογράφος – “Πρόσεχα αλλά με βρήκε”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

ΗΠΑ κορονοϊός: «Είμαι υγιής, χωρίς υποκείμενα νοσήματα... Ανυπομονώ να επιστρέψω στην τηλεόραση και να σας δω όλους πολύ σύντομα».

05.04.2020 | 09:30

ΗΠΑ κορονοϊός: Μια ακόμη δημοσιογράφο του CNN προσέβαλε ο κορωνοϊός, σύμφωνα με δήλωσή της στο Instagram. «Γεια σας φίλοι, διαγνώστηκα θετική στον κορωνοϊό. Είμαι καλά. Ήρθε ξαφνικά χτες το απόγευμα. Κρυάδες, πόνοι, πυρετός. Τηρούσα την κοινωνική αποστασιοποίηση. Κάνω όλα όσα μας έχουν πει να κάνουμε. Παρόλα αυτά – με βρήκε» γράφει η Μπρουκ Μπάλντουιν, παρουσιάστρια στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNN. «Είμαι υγιής, χωρίς υποκείμενα νοσήματα… Ανυπομονώ να επιστρέψω στην τηλεόραση και να σας δω όλους πολύ σύντομα» συνεχίζει η Μπάλντουιν στο μήνυμά της στο Instagram. «Και συγχαίρω τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που κάνουν όλη τη δουλειά τώρα. Σας στέλνω την αγάπη μου» λέει κλείνοντας.

Θετικός στον κορωνοϊό και ο αδερφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης

«Ο ιός με βρήκε, δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωνε ο 49χρονος Κρις Κουόμο, αδερφός του κυβερνήτη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και επίσης παρουσιαστής του CNN, που είναι σε καραντίνα στο υπόγειο του σπιτιού του. Ο αδερφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, δήλωσε πως λόγω του κορονοϊού «ένιωθα ότι κάποιος χτυπούσε το σώμα μου σαν να ήμουν πινιάτα. Στο ύπνο μου είχα παραισθήσεις, έβλεπα τον νεκρό πατέρα μου. Ποτέ δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο». «Ελπίζω ότι θα μπορέσω να συνεχίσω την εκπομπή αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει» και πρόσθεσε ότι «προφανώς δεν είμαι εγώ η είδηση, υπάρχουν τόσο πολλοί άνθρωποι που νοσούν».

Ο παρουσιαστής είναι σε καραντίνα στο υπόγειό του προκειμένου να μην κολλήσει την οικογένειά του. Ωστόσο, ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με τους τηλεθεατές του τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε ένα 24ωρο μετά τη διάγνωση ότι είναι θετικός στον ιό. «Άρχισα να τουρτουρίζω τόσο πολύ που έσπασα ένα δόντι, έκανε από 38 έως 39, 4 πυρετό. Ένιωθα ότι κάποιος χτυπάει το σώμα μου σαν να είμαι πινιάτα». Ο Κρις Κουόμο προσθέτει ότι είχε παραισθήσεις κι ότι είδε στον ύπνο του τον πατέρα του, πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Μάριο Κουόμο, ο οποίος απεβίωσε το 2015. «Όλη τη νύχτα… σας λέω, είχα παραισθήσεις. Ο πατέρας μου μού μιλούσε. Είδα άτομα από το κολέγιο. Άτομα που δεν έχω δει από τότε. Ήταν τρομακτικό αυτό που έζησα χθες το βράδυ».

Δείτε ακόμη

Τραμπ: Φτάνουμε σε μια πολύ φρικτή στιγμή – Όπως στον Α’ και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Exit mobile version