Χαρδαλιάς σύζυγος: Η πανέμορφη γυμνάστρια δημοσίευσε οικογενειακές φωτογραφίες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδαλιάς σύζυγος: Η πανέμορφη γυμνάστρια δημοσίευσε οικογενειακές φωτογραφίες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Χαρδαλιάς σύζυγος: Η Γιώτα που στηρίζει τον σύζυγό της στο δύσκολο έργο του με όποιο τρόπο μπορεί δημοσίευσε τις πιο όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες.

04.04.2020 | 16:47

Χαρδαλιάς σύζυγος: Ο Υφυπουργός Πολιτική Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς έχε αναλάβει εδώ και λίγο καιρό ένα δύσκολο έργο και έχει στόχο να το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Και μπορεί πολλοί να τον έχουν χαρακτηρίσει ως αυστηρό αλλά στην προσωπική του ζωή ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει κάποια πρόσωπα που τον κάνουν να είναι ο πιο γλυκός στον κόσμο. Αυτά τα πρόσωπα δεν είναι άλλα από τις δυο κόρες του την Ιωάννα και Δήμητρα και φυσικά την καλλονή σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου που είναι αθλήτρια και γυμνάστρια!

Η Γιώτα που στηρίζει τον σύζυγό της στο δύσκολο έργο του με όποιο τρόπο μπορεί δημοσίευσε τις πιο όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες του με την κόρη του Νίκου Χαρδαλιά από τον πρώτο του γάμο που πέρσι πέρασε στη Νομική Θεσσαλονίκης αλλά και με την μικρή τους κόρη Δήμητρα!

Ποιος είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι 51 ετών. Γεννήθηκε το 1968 στο Βύρωνα, στην πόλη όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Γιος του Ρουμελιώτη επιχειρηματία Γιώργου Χαρδαλιά και της Μικρασιατικής καταγωγής, Αλεξάνδρας Ιορδανίδου.Είναι απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τα ΜΜΕ. Έχει ειδικευτεί σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Από το 2003 έως το 2014 διέτελεσε δήμαρχος Βύρωνα και από το 2014 έως το 2019 ήταν περιφερειακός σύμβουλος Αττικής. Στις 19 Ιουλίου του 2019 διορίστηκε γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στις 15 Μαρτίου 2020 ορίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι πατέρας δύο κοριτσιών. Οι κόρες του ονομάζονται Ιωάννα και Δήμητρα. Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Ιωάννα, που το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία έχει αποκτήσει τη μικρή Δήμητρα, ονομάζεται Γιώτα Παναγιωτοπούλου και είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλήτρια στίβου. Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά δημοσιεύει οικογενειακές φωτογραφίες.

Exit mobile version