Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άγριες Μέλισσες γυναικολόγος: Ο τηλεοπτικός «Βασταρδής» κάνει βόλτα με τον… «Σέργιο»
LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες γυναικολόγος: Ο τηλεοπτικός «Βασταρδής» κάνει βόλτα με τον… «Σέργιο»

Άγριες Μέλισσες γυναικολόγος: Δείτε το βίντεο με τους ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες γυναικολόγος: Ο Σέργιος Σεβαστός μπορεί να έφυγε πολύ νωρίς από το σίριαλ Άγριες Μέλισσες αφού οι αδελφές Σταμίρη τον… σκότωσαν το βράδυ του γάμου του με την Ελένη. Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντίνου δεν ξεχνιέται από τους τηλεθεατές. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μένει σπίτι και βγήκε για βόλτα χρησιμοποιώντας τον κωδικό 6. Μαζί του ήταν ο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες, Δημήτρης Σαμόλης, ο οποίος μπήκε πρόσφατα στο σίριαλ υποδυόμενος τον γοητευτικό γυναικολόγο που ξεμυάλισε τη Θεοδοσία.

Ο Δημήτρης που είναι και ένας εξαίρετος τραγουδοποιός μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπο από τη βόλτα τους κάνοντας χιούμορ ότι περπατάνε στο Διαφάνι και ότι το 13033 του έστειλε πίσω το εξής μήνυμα «ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ 6 ΣΕΡΓΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΤΑΡΔΗΣ ΔΙΑΦΑΝΙ #agriesmelisses #walkthedog» έγραψε ο Δημήτρης.

Η συνέντευξη στον Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε δύο βδομάδες πριν στο «The 2Night Show» τον Δημήτρη Σαμόλη. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής από τις «Άγριες Μέλισσες» έκανε πολλές αποκαλύψεις για τη σχέση του με τη Θεοδοσία, την γυναίκα του Λάμπρου, και τις αναταραχές που θα φέρει ο κρυφός δεσμός τους στο Διαφάνι. Ο «γυναικολόγος» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 εξήγησε ότι από φοιτητής της Νομικής συνειδητοποίησε πως το επάγγελμα του δικηγόρου, του προκαλούσε κρίσεις πανικού και η διέξοδος που βρήκε ήταν το τραγούδι και η μουσική, ενώ έκανε πολλές αποκαλύψεις για τη σχέση του με την τηλεοπτική Θεοδοσία και τις αναταραχές που θα φέρει στο Διαφάνι.

«Ουσιαστικά, στην αρχή με είδαν για το ρόλο του τραγουδιστή που έκανε ο Ίαν Στρατής. Δεν έγινε τελικά αυτό και μετά με καλέσανε για το ρόλο του Αλέξανδρου Βασταρδή, του γιατρού, και πέρασα από 5-6 ακροάσεις», δήλωσε αρχικά για το πώς μπήκε στη σειρά. Όσον αφορά στη συνέχεια του ρόλου του, ο Δημήτρης Σαμόλης δήλωσε: «Ο γιατρός μένει μέχρι κάποιο σημείο που έχω διαβάσει. Κάποια στιγμή πηγαίνει και στο Διαφάνι, να διεκδικήσει τη Θεοδοσία στα ίσα πλέον. Τη διεκδικεί σθεναρά. Το αστείο με την Χριστίνα (Θεοδοσία) είναι ότι την διεκδικώ από πέρυσι σε ένα άλλο σίριαλ! Όταν παίζαμε στη “Ζωή Εν Τάφω” στην Κρατική Τηλεόραση. Δεν την κέρδισα πέρυσι».

 

Δείτε ακόμα

«Ο Στάνκογλου ήρθε η ώρα να πληρώσει»: Ο ενωμοτάρχης αποκαλύπτει τι θα γίνει στις Άγριες Μέλισσες

«Ήταν ένας γίγαντας της μουσικής»: «Έφυγε» ο Έλις Μαρσάλις Τζούνιορ

«Αυτή η φυλακή τώρα είναι υπερλουσάτη» – O Γαβαλάς εξηγεί πού πήγαν όλα τα λεφτά του My Style Rocks

Σκληρά λόγια Κανάκη για Αρναούτογλου – “Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου…”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις