Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βρετανία κορονοϊός: Συνεχίζουν να αυξάνονται νεκροί και κρούσματα
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία κορονοϊός: Συνεχίζουν να αυξάνονται νεκροί και κρούσματα

Βρετανία κορονοϊός: Επιπλέον 4.450 κρούσματα του Covid-19 στη χώρα.

Βρετανία κορονοϊός: Δραματική αύξηση των νεκρών από τον κορονοϊό στη Μεγάλη Βρετανία. Συγκεκριμένα, ακόμη 684 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε μία μέρα. Συνολικά οι νεκροί φτάνουν πλέον τους 3.605. Παράλληλα, τα νέα κρούσματα του Covid-19 είναι 4.450 με τις συνολικές περιπτώσεις του Covid-19 στη χώρα να φτάνουν πλέον τις 38.168. Λίγο νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν προηγουμένως, θα σημειωθεί η κορύφωση του ξεσπάσματος του νέου κορονοϊού στη Βρετανία, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Ματ Χάνκοκ.

«Η μοντελοποίηση δείχνει ότι η κορύφωση θα έρθει λίγο νωρίτερα από αυτό που αναμενόταν προηγουμένως, τις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, αυτό συναρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό με το πόσοι άνθρωποι θα ακολουθήσουν τις οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης» δήλωσε ο Χάνκοκ στον ραδιοσταθμό του BBC, όπως αναμεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Τι είπε ο υπουργός Υγείας για την καραντίνα του Μπόρις Τζόνσον

Ο υπουργός σημείωσε παράλληλα σε δηλώσεις που έκανε στο ITV ότι «δεν έχει ιδέα» αν σήμερα τελειώνει η καραντίνα μιας εβδομάδας του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον που βρέθηκε θετικός στον νέο κορονοϊό. Ερωτηθείς αν ο Τζόνσον θα βγει σήμερα από την καραντίνα, ο Χάνκοκ απάντησε: «Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Όμως, αυτό που πράγματι ξέρω είναι ότι εξακολουθεί να εργάζεται».

«Δεν γνωρίζω σχετικά με την προσωπική ιατρική του κατάσταση. Αυτό που ξέρω είναι ότι εργάζομαι μαζί του καθημερινά σε αυτήν την κρίση» πρόσθεσε μιλώντας στο ITV. «Εργάζεται απίστευτα σκληρά» σημείωσε.

Δείτε ακόμα

Απεβίωσε ο Sergio Rossi, o γνωστός Ιταλός υποδηματοποιός

«Έχω ακόμα πυρετό»: Παρατείνεται η καραντίνα του Μπόρις Τζόνσον

Χτυπάει “κόκκινο” η ανεργία στην Τουρκία – Τρόμος για το αύριο, ξεσπά η αντιπολίτευση

Βρετανία: 48χρονη μητέρα πέθανε τρεις μέρες αφότου παρουσίασε συμπτώματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις