Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νικόλαος Σπανός κορονοϊός: Πρώην CEO της Goodyear Dunlop Hellas ο 52χρονος που κατέληξε
ΕΛΛΑΔΑ

Νικόλαος Σπανός κορονοϊός: Πρώην CEO της Goodyear Dunlop Hellas ο 52χρονος που κατέληξε

Νικόλαος Σπανός κορονοϊός: Ο Νικόλαος Σπανός προστίθεται στη λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού, αφού σήμερα στις 13:30 «έφυγε» νικημένος από τη μάχη του με την αρρώστια στο νοσοκομείο Αττικόν.

Νικόλαος Σπανός κορονοϊός: Ο 52χρονος Νικόλαος Σπανός, πρώην CEO της Goodyear Dunlop Hellas. κατέληξε σήμερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο Αττικόν από τον κορωνοϊό. Ο Νίκος Σπανός είναι το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού σήμερα ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 57 μέχρι στιγμής και υπέκυψε στις 13:30 το μεσημέρι. Ήταν πατέρας δύο παιδιών, δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρισκόταν μία εβδομάδα νοσηλευόμενος και όπως λένε οι οικείοι του ήταν πολύ καλά στην υγεία του.

Έχοντας ήδη διατελέσει από διάφορες θέσεις μέλος της Michelin και της Masterlease στην Ελλάδα, ο Νικόλαος Σπανός έλαβε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στην Goodyear Dunlop Hellas τον Ιανουάριο του 2002. Τον Οκτώβριο του 2007 ο κ. Σπανός ορίστηκε ως ο νέος CEO και Γενικός Διευθυντής, Υπεύθυνος για Ελλάδα και Κύπρο, της Goodyear Dunlop Hellas, μια θέση από την οποία αποχώρησε τον Αύγουστο του 2018.

Ήταν πολύ δυναμικός χαρακτήρας, είχε απλό και κατανοητό λόγο και με τη δουλειά του είχε καταφέρει να δώσει άλλη διάσταση στον κλάδο των ελαστικών.

Δείτε ακόμη

Associated Press και New York Times “υμνούν” την Ελλάδα

Kommersant: «Πώς ένας άνθρωπος έσωσε την Ελλάδα»

Χυδαία επίθεση Βαξεβάνη σε Τσιόδρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις