Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Δωρεές για κορονοϊό: Ο Φαουστίνο Ασπρίγια προσφέρει κάτι… ιδιαίτερο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δωρεές για κορονοϊό: Ο Φαουστίνο Ασπρίγια προσφέρει κάτι… ιδιαίτερο

Δωρεές για κορονοϊό: Ο Φαουστίνο Ασπρίγια θέλησε να κάνει την δική του προσφορά στον πλανήτη που δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δωρεές για κορονοϊό: Ο παλαίμαχος φορ που μεσουράνησε με τις φανέλες των Πάρμα, Νιούκαστλ, καθώς και της εθνικής του ομάδας, προέβη σε μια ομολογουμένως ιδιαίτερη κίνηση. Η πατρίδα του η Κολομβία δοκιμάζεται όπως και ολόκληρος ο πλανήτης από την πανδημία του κορωνοϊού, με τον 50χρονο επιθετικό να αποφασίζει να δωρίσει 100.000 στους συνανθρώπούς του για τις… δύσκολες ώρες της καραντίνας. Μάλιστα ο ίδιος έχει διαθέτει δική του σειρά προφυλακτικών, καθώς είναι ιδιοκτήτης της μάρκας «Tino».

«Σε αυτές τις περιόδους καραντίνας λόγω του κορονοϊού δεν είναι καλό να γεμίσουμε με παιδιά», είπε ο Ασπρίγια, προσθέτοντας: «Έχω πολλά προφυλακτικά στο σπίτι και στην εταιρεία και θέλω να βοηθήσω για να τα καταναλωθούν, επειδή είναι πολύ δύσκολο για μένα να τα χρησιμοποιήσω όλα. Έχω μόνο 3.580.000 προφυλακτικά σε απόθεμα και μέχρι να μπορέσουμε να ξανανοίξουμε το εργοστάσιο και να βοηθήσουμε τον πληθυσμό θα δώσω ένα προφυλακτικό ως δώρο για την αγορά ενός κουτιού τριών».

Δείτε ακόμη

Πατέρας στα 89 του ο Μπέρνι Έκλεστοουν

Ο Τέβες συγκίνησε τους πάντες: “Δεν είμαστε εμείς σε απόγνωση, αλλά αυτοί που δουλεύουν όλη μέρα”

Φοβερός Πρίντεζης: Δώρισε φορητούς αναπνευστήρες στο νοσοκομείο Σύρου

Ο Σπανούλης μένει σπίτι με τα… 6 παιδιά και στέλνει μήνυμα στους Έλληνες (vi

Πουλήθηκε η πετσέτα από το τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις