Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στεφανία Eurovision 2020: Η 17χρονη εκπρόσωπος της Ελλάδας μένει σπίτι και τραγουδά
LIFESTYLE

Στεφανία Eurovision 2020: Η 17χρονη εκπρόσωπος της Ελλάδας μένει σπίτι και τραγουδά

Στεφανία Eurovision 2020: Η Στεφανία Λυμπερακάκη μένει σπίτι και τραγουδάει για πρώτη φορά live το «Super G!rl» σε μια acoustic version.

Στεφανία Eurovision 2020: Η Στεφανία Λυμπερακάκη έγινε ευρέως γνωστή πριν λίγους μήνες με αφορμή τον διαγωνισμό της Eurovision. Την 17χρονη Στεφανία επέλεξε η ΕΡΤ να μας εκπροσωπήσει στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision το 2020 στην Ολλανδία. Ωστόσο όπως όλοι, η Στεφανία Λυμπερακάκη μένει σπίτι και τραγουδάει για πρώτη φορά live το «Super G!rl» σε μια acoustic version με την συνοδεία του Δημήτρη Κοντόπουλου και του Gabriel Russel από τους Arcade. Μπορεί η Eurovision 2020 να ακυρώθηκε, λόγω των μέτρων που έχουν εφαρμοστεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας όμως η Στεφανία εξακολουθεί να παραμένει στην θέση εκπροσώπησης της χώρας μας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Μάλιστα αυτό ισχύει και για το 2021 όπως ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό η ΕΡΤ μέσω των social media της. Το τραγούδι SUPERG!RL έχει διαγράψει ήδη εξαιρετική πορεία αφού έχει σκαρφαλώσει στο Top50 των iTunes σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, μετράει 3.000.000 προβολές στο Youtube και σε πρόσφατη ψηφοφορία στο επίσημο site της δημόσιας Ισπανικής τηλεόρασης βρέθηκε στην 2η  θέση από τις 43 χώρες στις προτιμήσεις του κοινού.

https://www.instagram.com/p/B-Z-qGsJ2Qa/

Δείτε ακόμα

«Έλα μας τα’ παν κι’ άλλοι, θα το δούμε αυτό»: Το reunion του MasterChef και ο διάλογος – «φωτιά»

«Μου λείπει η μαμά μου»: Με άκρως εξομολογητική διάθεση άνοιξε την εκπομπή της η Μενεγάκη

«Δεν έχω ιδέα πώς το κόλλησα»: Η Αθηναΐς Νέγκα περιγράφει τα συμπτώματα

“Μένουμε Σπίτι”: Αντιδράσεις στο Twitter για τη δήλωση της Τσαπανίδου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις