Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαθήτρια Κορονοϊός: Συγκινεί 16χρονη που θέλει να βοηθήσει εθελοντικά
ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτρια Κορονοϊός: Συγκινεί 16χρονη που θέλει να βοηθήσει εθελοντικά

Μαθήτρια Κορονοϊός: Η 16χρονη έστειλε email στον πρωθυπουργό, στον υπουργό Υγείας αλλά και στην υπουργό Παιδείας και εξηγεί τους λόγους που θέλει να βοηθήσει εθελοντικά.

Μαθήτρια Κορονοϊός: Πριν λίγες ημέρες η κυβέρνηση έκανε έκκληση για εθελοντική εργασία στον τομέα της Υγείας λόγω του κορονοϊού. Κανείς δεν πίστευε ότι η πρόταση αυτή θα είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς είχε πει στην καθημερινή ενημέρωση των πολιτών για την πανδημία στις 18:00 το απόγευμα πως δεκάδες πολίτες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Αυτό όμως που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το email μιας 16χρονης μαθήτριας στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον οποίο ζητά να γίνει εθελόντρια στη μάχη κατά του κορονοϊού. Η 16χρονη μαθήτρια μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο και εξήγησε τους λόγους που θέλει να γίνει εθελόντρια στον τομέα της υγείας.

Η 16χρονη μαθήτρια, Γεωργία Πιτέλη έστειλε το email στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Όπως είπε η Γεωργία Πιτελή και ο πατέρας της Παναγιώτης Πιτελής μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο θέλει να βοηθήσει και η ίδια με τη σειρά της στη μάχη που δίνει η χώρα μας κατά του κορονοϊού. Όταν ερωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν φοβάται η 16χρονη απάντησε πως δεν φοβάται γιατί θέλει να γίνει γιατρός και να βοηθάει τους συνανθρώπους της.

“Δε φοβάμαι, είναι το όνειρό μου”

«Την 25η Μαρτίου έστειλα ένα μέιλ στον πρωθυπουργό, στον υπουργό υγείας και στην υπουργό παιδείας», τόνισε η 16χρονη μαθήτρια και συμπλήρωσε: «Ανέφερα ότι επειδή γνωρίζω πλήρως αυτή την δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε και αναγνωρίζοντας το πόσο δύσκολο είναι για όλους μας και απαντώντας ουσιαστικά στην έκκληση του υπουργού για εθελοντές, ήθελα να συμπεριλάβω και τον εαυτό μου στους εθελοντές».

Όπως είπε: «Δεν θα φοβόμουν να πάω γιατί όνειρό μου είναι να δουλέψω στο χώρο της υγείας και να γίνω γιατρός και να βοηθάω τους συνανθρώπους μου», είπε η μαθήτρια Γεωργία Πιτέλη. Η μαθήτρια συγκίνησε με τη στάση της και ίσως να γίνει παράδειγμα για πολλούς να βοηθήσουν εθελοντικά στον τομέα της Υγείας τώρα που υπάρχει ανάγκη λόγω του κορονοϊού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις