Γιώργος Χατζηνικολάου κορονοϊός: Ανάρρωσε ο πρόεδρος της Πειραιώς

ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Χατζηνικολάου κορονοϊός: Ανάρρωσε ο πρόεδρος της Πειραιώς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νικολέτα Κλάδη

Γιώργος Χατζηνικολάου κορονοϊός: Ο Γιώργος Χατζηνικολάου ξεπέρασε τον ιό και βγήκε από το νοσοκομείο και στην ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

02.04.2020 | 18:23

Γιώργος Χατζηνικολάου κορονοϊός: Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε σήμερα ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Γιώργος Χατζηνικολάου, ο οποίος νοσούσε από τον κορονοϊό. Ο Γιώργος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον ιό στις 12 Μαρτίου. Άμεσα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, από το οποίο πήρε εξιτήριο καθώς ανάρρωσε πλήρως και είναι καλά στην υγεία του. Ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς είχε κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης του πως έκανε εξέταση και ήταν θετικός στον κορονοϊό. Τότε, η είδηση είχε σκορπίσει, όπως είναι φυσικό, ανησυχία στην τραπεζική αγορά καθώς και στο προσωπικό της τράπεζας. Ωστόσο, γρήγορα έγινε η ιχνηλάτιση και εντοπίστηκαν τα πρόσωπα που ήρθαν σε επαφή.

Ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς δεν είχε έντονα συμπτώματα. Όμως, είχε παρουσιάσει χαμηλό πυρετό και αμέσως υποβλήθηκε στο τεστ καθώς καθημερινά έρχεται σε επαφή με κόσμο. Αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο κος Χατζηνικολάου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Παράλληλα, εύχεται σε όσους νοσούν από τον νέο κορονοϊό να έχουν ταχεία και πλήρη ανάρρωση. “Οι εργαζόμενοι νυχθημερόν, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, υπερβαίνουν εαυτούς για την φροντίδα των ασθενών”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο κος Χατζηνικολάου.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Χατζηνικολάου

Ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς αναφέρει στην ανακοίνωση του: “Μετά την ολοκλήρωση της νοσηλείας μου στο Αττικό Νοσοκομείο και την υιοθέτηση της ενδεδειγμένης αγωγής, ανέρρωσα πλήρως από τον ιό COVID-19”, τονίζει και συμπληρώνει: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, οι οποίοι εργαζόμενοι νυχθημερόν, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, υπερβαίνουν εαυτούς για την φροντίδα των ασθενών. Εύχομαι σε όσους έχουν πληγεί από τον αόρατο αυτό εχθρό, ταχεία και πλήρη ανάρρωση”.

Ο πρόεδρος της Τράπεζα Πειραιώς όταν βρέθηκε θετικός στον ιό είχε βγάλει επίσης επίσημη ανακοίνωση στην οποία έλεγε: “Θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι υποβλήθηκα σε εξέταση για κορονοϊό και βρέθηκα θετικός. Το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαρτίου, παρουσίασα χαμηλό πυρετό και εφαρμόζοντας τη σχετική διαδικασία, υποβλήθηκα σε εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας έγιναν γνωστά αργά το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μαρτίου. Κατόπιν συστάσεων των ιατρών και ακολουθώντας το σχετικό πρωτόκολλο, από το βράδυ της Τετάρτης βρίσκομαι σε κατ’ οίκον απομόνωση, χωρίς συμπτώματα”.

Exit mobile version