Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Νίκος Χατζηνικολάoυ Instagram: Η φωτογραφία με το παιδί του που ζει στο Λονδίνο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νίκος Χατζηνικολάoυ Instagram: Η φωτογραφία με το παιδί του που ζει στο Λονδίνο

Νίκος Χατζηνικολάoυ Instagram: Ο μεγαλύτερος του γιος από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση ζει μόνιμα και εργάζεται στο Λονδίνο.

Νίκος Χατζηνικολάoυ Instagram: Την ανησυχία του για τον γιο του Πάνο που βρίσκεται στο Λονδίνο εξέφρασε το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Χατζηνικολάου με ένα post στο Instagram. Ο μεγαλύτερος του γιος από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση ζει μόνιμα και εργάζεται στο Λονδίνο. Εκεί τα κρούσματα της πανδημίας του κορωνοϊου έχουν ξεπεράσει τις 25.000, ενώ τα θύματα ανέρχονται σε πάνω από 1.800, με τον Νίκο Χατζηνικολάου όπως είναι φυσικό να ανησυχεί.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που είχε βγάλει μαζί με τον πρωτότοκο γιο του την τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μου με τον Πάνο μου, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Έχω μεγάλο άγχος γι’ αυτόν με όσα συμβαίνουν… Καλό ξημέρωμα! Με υγεία!». Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Του Πάνου από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση και των Αλέξανδρου, Κωνσταντίνου και Εύας από τον γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη. Σημειώνεται ότι ο Πάνος αποφοίτησε το 2016 από το London School of Economics κάνοντας τους γονείς του περήφανους.

Δείτε ακόμα

“Μην τον περιμένεις, δεν θα γυρίσει” – Η Κατερίνα Γκαγκάκη “έχασε” τον πατέρα της

«Μου λείπει η μαμά μου»: Με άκρως εξομολογητική διάθεση άνοιξε την εκπομπή της η Μενεγάκη

Η Ιρίνα Σάικ «σπάει« για… τα καλά την απομόνωση – Η φωτογραφία που την πρόδωσε

Είχε προβλέψει το σίριαλ του Netflix την πανδημία του κορονοϊού;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις