Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κορονοϊός τεστ: Αμερικανίδα καταγράφει πώς γίνεται (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός τεστ: Αμερικανίδα καταγράφει πώς γίνεται (vid)

Κορονοϊός τεστ: Μια γυναίκα από τις Η.Π.Α. κατέγραψε τη στιγμή που της παίρνουν δείγμα για να της κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό και το βίντεο έγινε viral.

Κορονοϊός τεστ: Η 24χρονης Κέλι Μιλς από την πόλη Salt Lake City των Η.Π.Α. κατέγραψε τη στιγμή που έφτασε στα επείγοντα για να της κάνουν το τεστ για κορωνοϊό. Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η νεαρή γυναίκα ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών οι οποίοι της πήραν δείγμα. Η ίδια ανέβασε το βίντεο στο προφίλ της στο TikTok, με σκοπό να αφυπνίσει τους followers της και όσους το δουν για τη σημασία του social distancing, αν θέλουμε επιτέλους αυτή η πανδημία να λάβει ένα τέλος.

Στις 16 Μαρτίου της ζήτησαν από τη δουλειά να γυρίσει σπίτι καθώς παρουσίασε συμπτώματα γρίπης. Δυο μέρες αργότερα τα συμπτώματά της έγιναν χειρότερα και κάλεσε τον γιατρό της, ο οποίος της πρότεινε να πάει να κάνει τεστ για κορωνοϊό, στο South Jordan Health Center του University of Utah, όπου και κάλεσε για να κλείσει ραντεβού.

Πόσο διήρκησε η διαδικασία

Μιλώντας στο Health.com, η ίδια είπε ότι το προσωπικό του Κέντρου Υγείας της ζήτησε να παραμείνει στο αυτοκίνητό της, με κλειστά παράθυρα, ώστε να εμποδίσουν τον ιό να εξαπλωθεί. Με το αυτοκίνητό της έφτασε στη σκηνή όπου πραγματοποιούνταν τα τεστ σε πιθανά κρούσματα. Φορώντας τα απαραίτητα προστατευτικά υλικά έλεγξαν τη θερμοκρασία της και τα επίπεδα οξυγόνου, πήραν δείγμα από τη μύτη και τον λαιμό της μέσα από το παράθυρο του οδηγού και η όλη διαδικασία διήρκησε 10 λεπτά.

Η Μιλς αναφέρει ότι, εκείνη την ημέρα είχε γίνει και σεισμός στην περιοχή, οπότε τα επίπεδα στρες είχαν φτάσει στα ύψη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα. «Κάλεσα μερικούς γνωστούς μου που είχα έρθει σε επαφή τις προηγούμενες μέρες. Ένας λόγος που ήμουν χάλια ψυχολογικά ήταν το γεγονός ότι σκεφτόμουν πως, αν όντως έχω τον ιό, ίσως να τον έχω μεταδώσει στη θεία μου και εκείνη σε όλη της την οικογένεια. Ή στον κόσμο που πάει στο ίδιο γυμναστήριο με μένα, στον πατέρα μου ή στους παππούδες μου».

Tα αποτελέσματα

Της είπαν ότι μέσα σε 48 ώρες θα είχε τα αποτελέσματα του τεστ. Πράγματι, μια μέρα μετά έμαθε ότι ήταν αρνητικό. «Σκοπός του βίντεο δεν είναι να τρομάξω τον κόσμο και να τους αποθαρρύνω να κάνουν το τεστ. Απλώς ήξερα ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν καν ποια είναι η διαδικασία. Οι νοσηλευτές που επιμελούνται τα τεστ πάντως είναι όλοι απίθανοι και έχουν την ικανότητα να σε κρατούν ήρεμο σε όλη τη διαδικασία» λέει η Κέλι, ευχαριστώντας το προσωπικό του για την υπομονή και την κατανόηση που έδειξε.

@kelleymills4i had a stick in my brain for 30 seconds today wbu? WASH UR HANDS AND STAY HOME OK ##coronatime ##fyp ##coronavirus ##utah

♬ Its Corona Time – Red Knight

Δείτε ακόμα

“Εγώ έζησα τη ζωή μου” – Η γιαγιά που δεν ήθελε αναπνευστήρα, για να σωθούν οι νέοι (pic)

Έρευνα: Ο ιός μεταδίδεται και οκτώ ημέρες μετά την εξαφάνιση των συμπτωμάτων

Μεγάλη κινητοποίηση στην Νέα Υόρκη: Aυτοσχέδιο νοσοκομείο στο Central Park (pics)

Νέα έρευνα: Ο κορονοϊός μπορεί να μεταδοθεί και σε συνθήκες ζέστης και υγρασίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις