Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Άνιστον Μπραντ Πιτ ξανά μαζί: Το πρώην ζευγάρι ετοιμάζει κοινή συνέντευξη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζένιφερ Άνιστον Μπραντ Πιτ ξανά μαζί: Το πρώην ζευγάρι ετοιμάζει κοινή συνέντευξη

Τζένιφερ Άνιστον Μπραντ Πιτ ξανά μαζί: Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τους δύο πρώην συζύγους να τα ξαναβρίσκουν

Τζένιφερ Άνιστον Μπραντ Πιτ ξανά μαζί: Είναι γνωστό ότι το διάσημο πρώην ζευγάρι, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ διατηρούν φιλικές σχέσεις, γεγονός που έχουν αποδείξει και με τις πρόσφατες συναντήσεις τους στο κόκκινο χαλί. Τόσο στα βραβεία Sag όσο και στις Χρυσές Σφαίρες, οι δυο τους συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες, με τον γοητευτικό ηθοποιό να δηλώνει πως οι δυο τους παραμένουν δύο καλοί φίλοι. Όμως τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους; Σύμφωνα με δημοσιεύματα γνωστού περιοδικού οι δυο ηθοποιοί ετοιμάζουν μία κοινή συνέντευξη για τους θαυμαστές τους, στην οποία θα μιλήσουν για την προσωπική τους ζωή και την σχέση που έχουν τώρα. Μία πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Brad και η Jen είναι έτοιμοι να μιλήσουν στο κοινό απευθείας. Πλέον είναι πιο ώριμοι και δεν έχουν κανένα θέμα να μιλήσουν για τη σχέση τους».

Την ίδια στιγμή, όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Τζένιφερ Άνιστον να είναι ζευγάρι με τον αλλοτινό σύζυγό της, Μπραντ Πιτ. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες από αυτές, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και προχωράνε αργά αργά χωρίς βιαστικές κινήσεις. Πληροφορίες του Us Weekly είχαν αναφέρει πως οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να μην ασχοληθούν ξανά με το παρελθόν και να κάνουν μια νέα αρχή. «Ο λόγος που ο Μπραν και η Τζενιφερ τα πάνε τόσο καλά είναι γιατί έχουν αποφασίσει να θάψουν πια το παρελθόν, και να μην αναλύουν τι πήγε λάθος», αναφέρει η ίδια πηγή.

Ο χωρισμός με την Άνιστον και ο γάμος του Μπραντ με την Αντζελίνα Τζολί

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ παντρεύτηκαν στις 29 Ιουλίου του 2000, προκαλώντας παροξυσμό στους εκατομμύρια θαυμαστές τους. Είχαν γνωριστεί το 1998 σε ένα τυφλό ραντεβού που οργάνωσαν οι ατζέντηδές τους. Έγιναν το «χρυσό ζευγάρι» του Χόλιγουντ, οι δυο πιο γοητευτικές προσωπικότητες της σόου μπιζ. Η ζωή τους φάνταζε παραμυθένια μέχρι που εμφανίστηκαν σύννεφα στον ορίζοντα, τα οποία άκουγαν στο όνομα «Αντζελίνα Τζολί». Το 2004, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Μπραντ Πιτ, στην ταινία «Mr and Mrs Smith». Η χημεία τους ήταν εκρηκτική, στην ταινία αλλά και στην πραγματικότητα. Ήδη πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο Πιτ απατούσε την Άνιστον με την Τζολί. Τον Ιανουάριο του 2005 το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλυγουντ ανακοίνωσε ότι χωρίζει.

Όταν αργότερα ανακοινώθηκε ο γάμος των δύο νέων εραστών, πλέον η Τζολί δεν ήταν η αντροχωρίστρα, αλλά το «κακό κορίτσι» που αποφάσισε να σοβαρευτεί στο πλευρό του μεγαλύτερου γόη του Χόλιγουντ. Κατηγορούσαν την Άνιστον, ότι έφταιγε η ίδια για τον χωρισμό, επειδή δεν ήθελε να αποκτήσει παιδιά. Όσο περνούσαν τα χρόνια, η Τζολί και ο Πιτ κέρδισαν την αποδοχή του κόσμου. Απέκτησαν μέχρι και παρατσούκλι, το «Μπραντζελίνα», δημιούργησαν τη δική τους οικογένεια -έξι παιδιά, τρία βιολογικά και τρία που έχουν υιοθετήσει- όμως και η δική τους σχέση έφτασε κάποια στιγμή στο τέλος της, μετά από δύο χρόνια παραμυθένιου γάμου, μέχρι που το φθινόπωρο του 2016 αποφάσισαν να ρίξουν οριστικά τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις