Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ιρίνα Σάικ σύντροφος: Δέκα μήνες μετά τον χωρισμό με τον Κούπερ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιρίνα Σάικ σύντροφος: Δέκα μήνες μετά τον χωρισμό με τον Κούπερ

Ιρίνα Σάικ σύντροφος: Η 34χρονη Ιρίνα Σάικ φαίνεται να απολαμβάνει την βόλτα της στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Ιρίνα Σάικ σύντροφος: Δέκα μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Ιρίνας Σάικ με τον Μπραντλεϊ Κούπερ φαίνεται πως το μοντέλο έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του Βίτο Σνάμπελ, πρώην σύντροφο της Χάϊντι Κλουμ αλλά και της Αμπερ Χερντ. Μάλιστα σε αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύσει η Daily Mail η 34χρονη Ιρίνα Σάικ φαίνεται να απολαμβάνει την βόλτα της στην πόλη της Νέας Υόρκης – και να σπάει τους κανόνες της κοινωνικής αποστασιοποίησης εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού – στο πλευρό του 33χρονου έφορου και έμπορου τέχνης Βίτο Σνάμπελ.

Η Ιρίνα Σάικ, που μοιράζεται την κηδεμονία της κόρης της Λέα με τον Μπραντλεϊ Κούπερ, φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η Daily Mail να εισέρχεται στο περιβόητο διαμέρισμα του Manhattan του playboy Βίτο Σνάμπελ. Οι δυο τους περπατάνε μαζί στο δρόμο φορώντας μάσκες, τις οποίες προσωρινά απομάκρυναν από το πρόσωπό τους, για να προστατευθούν από τον κορωνοϊό. Φορώντας ένα φωτεινό τιρκουάζ γούνινο παλτό, η Ιρίνα φαίνεται να έχει αγοράσει ένα χαρτόκουτο με νερό για τον περίπατο της και να μιλάει στο τηλέφωνό της, ενώ και ο Βίτο Σνάμπελ επίσης ασχολείται με το κινητό του τηλέφωνο.

Οι φήμες για Gaga – Cooper

Είναι η πρώτη φορά που η Ιρίνα Σάικ απαθανατίζεται με έναν πιθανό νέο σύντροφο από τον χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ τον Ιούνιο του 2019. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στη βρετανική Vogue μιλώντας ανοιχτά για τον χωρισμό της είχε πει «Πιστεύω πως σε όλες τις καλές σχέσεις βγαίνουν μαζί πτυχές του καλού και του κακού μας εαυτού. Έτσι λειτουργεί η ανθρώπινη φύση. Δύο σπουδαίοι άνθρωποι δεν σημαίνει ότι θα γίνουν και καλό ζευγάρι».

Πολλοί είχαν κατηγορήσει τότε τη Lady Gaga για τον χωρισμό τους της Ιρίνας Σάικ και του Μπράντλεϊ Κούπερ, καθώς κατά τη διάρκεια της περσινής απονομής των βραβείων Όσκαρ, η διάσημη τραγουδίστρια τραγούδησε ένα τρυφερό ντουέτο με τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Ο ένας δίπλα στον άλλο ερμήνευσαν το τραγούδι Shallow, ανταλλάσσοντας βλέμματα γεμάτα νόημα με αποτέλεσμα τα δημοσιεύματα και τα σχόλια να πάρουν «φωτιά» και να μιλούν για έναν κρυφό έρωτα. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Δείτε ακόμα

Είχε προβλέψει το σίριαλ του Netflix την πανδημία του κορονοϊού;

Ξανά μαζί για τους θαυμαστές τους Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ

“Μείνετε σπίτι. Για τον πατέρα μου” – Πέθανε ο δημιουργός του θρυλικού «I Love Rock N Roll»

Διάσημοι στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας τραγουδώντας το «Imagine»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις