Μισθοί για κορονοϊό: Ο διευθύνων σύμβουλος στα ΕΑΣ Νίκος Κωστόπουλος προσφέρει το 50%

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μισθοί για κορονοϊό: Ο διευθύνων σύμβουλος στα ΕΑΣ Νίκος Κωστόπουλος προσφέρει το 50%

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μισθοί για κορονοϊό: Ενα από τα πρώτα στελέχη τα οποία ανταποκρίθηκαν στην παρότρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προσφέρουν το 50% του μισθού τους στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ήταν ο Νίκος Κωστόπουλος.

31.03.2020 | 06:43

Μισθοί για κορονοϊό: «Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης. Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του κοροναϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19. Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

Με αυτή την ανάρτηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε γνωστή την έκκλησή του στους βουλευτές της ΝΔ, τους Υπουργούς και τους Υφυπουργούς να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κοροναϊού. Ένα από τα πρώτα στελέχη τα οποία ανταποκρίθηκαν στην παρότρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προσφέρουν το 50% του μισθού τους στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού ήταν ο Νίκος Κωστόπουλος, διευθύνων σύμβουλος στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

Ο κύριος Νικόλαος Κωστόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης πράττει αυτό που επιβάλλουν οι απαιτήσεις της κρίσης που βιώνει η ανθρωπότητα και η χώρα μας. Ζητά μια συμβολική κίνηση από τα μέλη της κυβέρνησης και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Μια κίνηση που δηλώνει ότι μπροστά στην κοινή απειλή είμαστε όλοι ίσοι και ενωμένοι.

Θεωρώ υποχρέωση μου, παρά το ότι δεν συγκαταλέγομαι στην πρόσκληση του πρωθυπουργού, να πράξω το ίδιο και να διαθέσω το 50% του μισθού μου στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19, για τους επόμενους δύο μήνες.

Καλώ και τους συναδέλφους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα να το σκεφθούν και να δώσουμε όλοι το παρόν στον κοινό αγώνα. Η αλληλεγγύη είναι δικαίωμα και στάση ζωής.

Νικόλαος Κωστόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος

Δείτε ακόμη

“Η χώρα έχει πραγματικά πρωθυπουργό” – Τεράστια ανταπόκριση στην έκκληση Μητσοτάκη

“LawVid – 19”: Οι νομικοί λογοτεχνούν

Η Johnson & Johnson ξεκινάει δοκιμές εμβολίου σε ανθρώπους τον Σεπτέμβριο

Exit mobile version