Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 4 Spoiler: H μεγάλη ανατροπή και οι επισκέπτες από τα παλιά
LIFESTYLE

MasterChef 4 Spoiler: H μεγάλη ανατροπή και οι επισκέπτες από τα παλιά

MasterChef 4 Spoiler: Όσα θα δούμε απόψε στο ριάλιτι μαγειρικής.

MasterChef 4 Spoiler: Μετά την αποχώρηση του Ιωάννη Χαραλάμπους από το MasterChef 4 και με νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τα σενάρια περί αρχηγίας και υποθετικών υπαρχηγών πέφτουν βροχή μεταξύ των παικτών του διαγωνισμού. Μια μεγάλη όμως ανατροπή στα σχέδια της ομαδικής και το έξτρα πλεονέκτημα, για το οποίο μιλάνε οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, από την αρχή του Τεστ Δημιουργικότητας, θα φέρει τον Σταύρο σε κυρίαρχη θέση να φτιάχνει όλο το παιχνίδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Έχοντας ο ίδιος Ασυλία, ως πρωταρχικό πλεονέκτημα μετά την επιτυχημένη προσπάθειά του, οι οριστικές επιλογές θα φέρουν ανάμεικτα συναισθήματα στις τελικές ομάδες.

Οι γευστικές δημιουργίες, που ζητούνται από τις δύο ομάδες, είναι στα πλαίσια του γνωστού σε όλους «βρώμικου», street food με elevated sandwich, τυλιχτού και άλλων παρόμοιων ειδών. Το ζητούμενο ακούγεται εύκολο αλλά κατά τη διάρκεια του 30λεπτου, για πρώτη φορά στο MasterChef 4, συμβουλίου για τη διαμόρφωση του μενού, τα μέλη και των δύο ομάδων διαπιστώνουν το ακριβώς αντίθετο. Επισκέπτες από… τα παλιά, καλούνται να δοκιμάσουν την προσπάθεια των κόκκινων και των μπλε και να ψηφίσουν λαμβάνοντας υπόψιν τους το τελικό αποτέλεσμα από διαφορετικές πτυχές: νοστιμιά, δημιουργικότητα, εμφάνιση αλλά και ταχύτητα εξυπηρέτησης.

MasterChef 4 Spoiler: Το trailer για σήμερα, Τρίτη

Η χθεσινή αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδι0, ο Ιωάννης επέλεξε να μην κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας και τελικά το πλήρωσε ακριβά. Οι παίκτες κλήθηκαν να φτιάξουν ένα πιάτο αντιγραφής υψηλού επιπέδου. Μετά το τέλος της δοκιμασίας οι κριτές ψήφισαν και ο Ιωάννης συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής σε κλίμα συγκίνησης. Η αποχώρηση του Ιωάννη συγκίνησε τον Γιώργο που είπε: «Ο Γιάννης είναι ένας και μοναδικός και υπερασπίζεται αυτό που είναι». Ο Ηλίας με δάκρυα στα μάτια είπε: «Το αγαπάω αυτό το παιδί, έχουμε περάσει πολλά».

Ο Ιωάννης μίλησε με τους κριτές φανερά συγκινημένος: «Ήταν ό,τι καλύτερο επέλεξα να κάνω μέχρι τώρα, ήταν μεγάλη μου χαρά που μου κάνατε κριτική και δεν θα αλλάξω με τίποτα αυτή την εμπειρία, αν και είχα να δώσω περισσότερα πράγματα» και αφιέρωσε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στίχους από το τραγούδι του Αγγελάκα «Γιορτή».  Ο Κουτσόπουλος είπε στον Ιωάννη να ακούσει το «Θα ανατέλλω» του Αγγελάκα και έτσι αποχαιρέτησαν τον παίκτη. Αναφορικά με τον νικητή, ο Ιωάννης είπε ότι κατά τη γνώμη του η νίκη θα είναι του Ηλία.

Δείτε ακόμα

«Ρε φίλε, λες να τις κάνω βόλτα;»: Ο έλεγχος του αστυνομικού στον Σταμάτη Γονίδη

«Το αγαπάω αυτό το παιδί, έχουμε περάσει πολλά» – Η αποχώρηση και τα δάκρυα στο MasterChef

«Περιμένω να ξημερώσει»: Τα αποτελέσματα του τεστ της Ευρυδίκης για τον κορωνοϊό

MasterChef Spoiler: «Δεν υπάρχει τίποτα ανήθικο» – Η δυάδα του τελικού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις