Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κορονοϊός Ελλάδα: Ποδοσφαιριστές μαζεύουν χρήματα για τη δημιουργία ΜΕΘ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός Ελλάδα: Ποδοσφαιριστές μαζεύουν χρήματα για τη δημιουργία ΜΕΘ

Κορονοϊός Ελλάδα: Αρκετοί εκ των Ελλήνων που παίζουν στο εξωτερικό μάλιστα έδωσαν ένα ποσό για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για αυτό τον πολύ σημαντικό σκοπό.

Κορονοϊός Ελλάδα: Μία σπουδαία κίνηση αλληλεγγύης, σ’ αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες τόσο για την Ελλάδα και όσο και για την υφήλιο, προετοιμάζουν πολλοί ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, οι οποίοι σε συνεργασία με συναδέρφους τους σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, έχουν αποφασίσει να κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να καλύψουν τα έξοδα δημιουργίας, ακόμη μίας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Την πρωτοβουλία πήραν Έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται εκτός συνόρων, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες που υπάρχουν στις ιατρικές υποδομές της πατρίδας μας, ήρθαν σε συνεννόηση μεταξύ τους για να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσό (κοντά στις 50.000 ευρώ), ικανό για να προετοιμαστεί και να εξοπλιστεί πλήρως μία ΜΕΘ. Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκαν τόσο οι αρχηγοί όσο κι άλλοι ποδοσφαιριστές των μεγάλων ομάδων της ελληνικής Big-4 (Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού), καθώς και παίκτες κι από άλλα ελληνικά κλαμπ και μέχρι στιγμής τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί είναι πολύ κοντά στο αρχικό στόχο. Δεν αποκλείεται δε, όπως τονίζεται από τους παίκτες, εάν ξεπεραστεί το αρχικό ποσό, να γίνει προσπάθεια για δημιουργία και δεύτερης ΜΕΘ.

Δείτε ακόμη

Μεγάλη προσφορά του “Μασούτης” στους εργαζόμενούς του

Έβρος: Συνοριοφύλακες προσέφεραν 70 φιάλες αίμα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Εφοπλιστές βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τα ελληνικά νοσοκομεία

10.000 μάσκες και ασπίδες προσώπου σε γιατρούς και νοσοκομεία από ελληνικές βιοτεχνίες

“Το παρόν είναι το παρελθόν” – Ο Μόσιαλος καλεί την Ελλάδα να μην εφησυχάζει

Πήραν τα… “κατοικίδια” και βγήκαν βόλτα στη Θεσσαλονίκη (video)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις