Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μόδα Άνοιξη 2020: Τα πιο στυλάτα χρώματα της σεζόν
PLUS

Μόδα Άνοιξη 2020: Τα πιο στυλάτα χρώματα της σεζόν

Μόδα Άνοιξη 2020: Με αυτές τις αποχρώσεις κάθε γυναίκα θα νιώθει λαμπερή.

Μόδα Άνοιξη 2020: Υπάρχουν πολλοί τρόποι να «ξεγελάσεις» τη διάθεσή σου και το ντύσιμο είναι ένας από τους πιο απλούς και τους πιο εύκολους από αυτούς. Για να είμαστε ακόμη πιο ακριβείς, το ντύσιμο σε συγκεκριμένες αποχρώσεις. Χωρίς να έχουμε σκοπό να εμβαθύνουμε ούτε στις θεωρίες περί ψυχολογικής επίδρασης των χρωμάτων, ούτε στους συνδυασμούς τους με συναισθήματα παρά μόνο στην αρχική, επιφανειακή ίσως, αλλά πάντως θετική πρώτη εντύπωση που μας προκαλεί ένα ρούχο σε έντονο χρώμα. Τέτοιου είδους χρώματα είναι και αυτά που θα φορεθούν την άνοιξη 2020, κάνοντας κάθε γυναίκα να νιώσει κομψή από το πρώτο κιόλας λεπτό! Τα ολοκαίνουρια χρώματα έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους σε περιοδικά μόδας και διαφημίσεις.

Μετά την κυριαρχία του πράσινου αλλά και του μπεζ, που ήταν οι πρωταγωνιστές της χειμερινής σεζόν, ήρθε επιτέλους η ώρα για τις πιο ζεστές αποχρώσεις φρούτων, όπως είναι το ροδακινί, το πορτοκαλί και το ροζ. Σε παντελόνια, άνετες ζακέτες για μέσα στο σπίτι, πιτζάμες, φούτερ ή απλά T-shirts, αλλά και σε θηλυκά πουκάμισα και φούστες για τις εξόδους, αυτή είναι η ωραιότερη απόχρωση που φορούν τώρα τα it girls, και ομορφαίνει το ντύσιμο… στο πι και φι.

Τάσεις μακιγιάζ Άνοιξη 2020: Τι αποκαλύπτουν οι κορυφαίοι μακιγιέρ

Μια ιδιαίτερη τάση στο μακιγιάζ της σεζόν που πρότειναν πολλοί διάσημοι makeup artists είναι τα τρισδιάστατα διακοσμητικά. Πέρλες, στρας, αλλά και μεταλλικά σχήματα τοποθετούνται στις γωνίες των ματιών, αλλά και σε όλο το κινητό βλέφαρο, δίνοντας στο τελικό αποτέλεσμα μια πιο glamorous και θεατρική όψη. Αν θέλετε να κάνετε ένα χρωματιστό και εντυπωσιακό βάψιμο ματιών με μία μόνο σκιά, η επιλογή μιας λιλά απόχρωσης είναι ιδανική για τη σεζόν. Μια ακόμη απόχρωση σκιών που ξεχώρισε στις πασαρέλες ήταν η γαλάζια. Πέρα όμως από το γαλάζιο και το λιλά, το μακιγιάζ με συνδυασμό παστέλ αποχρώσεων θα είναι επίσης must για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δώσετε χρώμα στα μάτια σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε απαραίτητα έντονες νέον σκιές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις