Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef spoiler αποχώρηση 30/3: Η δοκιμασία, η «δύσκολη θέση» και η δυάδα του τελικού
LIFESTYLE

MasterChef spoiler αποχώρηση 30/3: Η δοκιμασία, η «δύσκολη θέση» και η δυάδα του τελικού

MasterChef spoiler αποχώρηση 30/3: Ο Ιωάννης είναι πολύ πιθανό να μην κάνει χρήση της κάρτας και να μαγειρέψει κανονικά.

MasterChef spoiler αποχώρηση 30/3: Ο Ιωάννης μαζί με τον Ηρακλή και τον Τζον είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση από το MasterChef. Βέβαια, ο Ιωάννης έχει την ευκαιρία να «σώσει» τον εαυτό του, μιας και έχει στην κατοχή του την «Χρυσή Κάρτα Ασυλίας». Ο  σεφ δηλώνει στους τρεις κριτές πως είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης προσπαθεί να τον βοηθήσει λέγοντας: «Δεν υπάρχει τίποτα ανήθικο όποια απόφαση κι αν πάρεις».

Ο Ιωάννης είναι πολύ πιθανό να μην κάνει χρήση της κάρτας και να μαγειρέψει κανονικά. Αυτό βέβαια θα φέρει την έντονη αντίδραση της Κατερίνας, μιας και θέλει να… διώξει από το σπίτι τον Γιώργο και τον Ηλία. Σίγουρα όμως θα δούμε μια σκληρή μάχη και ένας δυνατός μάγειρας θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

MasteChef 30/3: Το trailer της Δευτέρας

MasterChef spoiler: Οι δύο παίκτες του τελικού

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Μεσημέρι #yes», στο MasterChef έχουν ήδη τους δύο παίκτες που θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για τον τελικό κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους δύο Σταύρους. Τον Κύπριο Σταυρή Γεωργίου και τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, προς το παρόν, στο Star Channel δεν έχουν αποφασίσει αν θα γυρίσουν τον τελικό τον Σεπτέμβριο, οπότε και θα έχουν τελειώσει όλα με τον κορωνοϊό ή τέλος Μαΐου – αρχές Ιουνίου, αλλά χωρίς κοινό.

Δείτε ακόμα

Στα καλύτερά τους Χριστόπουλος – Αννίτα: Η μεγάλη ανακοίνωση on air

Η απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για τη διαφήμιση και την “αμοιβή”

“Έβλεπα τη λαχτάρα τους να με αγκαλιάσουν” – Η συγκινητική ανάρτηση της Γαστεράτου

«Ήταν όλοι μαζί με μάσκες»: Όταν οι Αρχές «ακινητοποιούν» την Σίσσυ Χριστίδου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις