Χτύπησε την μητέρα του: Κατέληξε η 55χρονη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον γιο της

ΕΛΛΑΔΑ

Χτύπησε την μητέρα του: Κατέληξε η 55χρονη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον γιο της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Χτύπησε την μητέρα του: Ο 30xρovoς επιτέθηκε στη μητέρα του και με τα χέρια του τη χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

30.03.2020 | 16:22

Χτύπησε την μητέρα του: Κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα η 55χρονη γυναίκα από το δήμο Κιλελέρ η οποία πριν από λίγες ημέρες ξυλοκοπήθηκε από τον γιο της μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο λίγες ώρες αργότερα στη Λάρισα.  Ο 30χρovos, για λόγους που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ, στις 4 το μεσημέρι, τρεις μέρες πριν, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του σε χωριό του Δήμου Κιλελέρ, επιτέθηκε στη μητέρα του και με τα χέρια του τη χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

Η 55χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ίου ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 30χρovos μετά τον ξυλοδαρμό επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από το πατρικό του σπίτι εγκαταλείποντας τη μητέρα του, για να συλληφθεί τελικά από αστυνομικούς του Τμήματος Κιλελέρ, στις 6.30 το απόγευμα, στην παλιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, στο ύψος της Γαλήνης.

Δείτε ακόμα

Οι φιλίες στις μέρες του… κορονοϊού – Γειτόνισσες στην Πτολεμαΐδα βρήκαν τρόπο να πίνουν το καφεδάκι τους!

Πέθανε ο Μανώλης Γλέζος

Στους 42 πλέον οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα

Άγριο φονικό στην Αρχαία Ολυμπία: Ένας νεκρός, χαροπαλεύει η γυναίκα του

Exit mobile version