Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ισπανία κορονοϊός: Νοσοκόμα κάνει βιντεοκλήση σε ηλικιωμένο για να μιλήσει με τον γιο του
ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία κορονοϊός: Νοσοκόμα κάνει βιντεοκλήση σε ηλικιωμένο για να μιλήσει με τον γιο του

Ισπανία κορονοϊός: Συγκινητικό βίντεο από νοσοκομείο της Ισπανίας, στο οποίο νοσοκόμα κάνει βιντεοκλήση σε έναν ηλικιωμένο προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του.

Ισπανία κορονοϊός: Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες που έχει πληγεί σε απίστευτα μεγάλο βαθμό από τον κορονοϊό, καθώς ήδη τα κρούσματα έχουν φτάσει τις 78.797 και οι νεκροί τους 6.528. Οι γιατροί και οι το νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά ευτυχώς δεν χάνουν και την ανθρωπιά τους. Μια ανθρωπιά που φαίνεται σε τρομερά μεγάλο βαθμό στο βίντεο που ακολουθεί. Εκεί μια νοσοκόμα κάνει βιντεοκλήση με τον γιο του Χοσέ, ενός ηλικιωμένου που βρίσκεται στο νοσοκομείο και το αποτέλεσμα είναι συγκινητικό.

Σε τηλεοπτικό διάγγελμα που απηύθυνε χθες, Σάββατο,, ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε ότι όλοι όσοι εργάζονται σε μη απαραίτητους τομείς δραστηριότητας πρέπει να μείνουν στο σπίτι για δύο εβδομάδες. Είπε ότι οι εργαζόμενοι θα λάβουν κανονικά τους μισθούς τους αλλά θα πρέπει να αναπληρώσουν τις χαμένες ώρες σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Το μέτρο θα ισχύσει από τις 30 Μαρτίου έως τις 9 Απριλίου.

Στη Μαδρίτη τα κελαηδίσματα των πουλιών κυριαρχούσαν αντί των συνηθισμένων θορύβων της κυκλοφορίας στους έρημους δρόμους της πρωτεύουσας σήμερα το πρωί, καθώς η αστυνομία ενίσχυσε τις περιπολίες, σταματώντας λεωφορεία και αυτοκίνητα για να ελέγξει αν οι επιβάτες είχαν λόγο να βρίσκονται έξω από τα σπίτια τους…

https://twitter.com/salutcat/status/1243863786022461445?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1243863786022461445&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Fplus%2Fperierga%2Farticle%2F1460609%2Fkoronoios-syntaraktiko-vinteo-me-nosokoma-na-kanei-vinteoklisi-se-enan-ilikiomeno-gia-na-milisei-me

Δείτε ακόμη

Υπέκυψε στον κορονοϊό ο πρώην υπουργός Πατρίκ Ντεβεντζιάν

Αυτοκτόνησε ο υπουργός Οικονομικών της Έσσης – «Λύγισε από τις ανησυχίες λόγω κορωνοϊού»

«Επέζησα από Εμπολα, αλλά τώρα φοβάμαι» – Γιατρός περιγράφει το τρομακτικό 24ωρο στα Επείγοντα

Γαλλία: Τρία τεστ είχε κάνει η 16χρονη Ζουλί πριν χάσει τη ζωή της

“Τα πράγματα θα χειροτερέψουν” – Επιστολή Τζόνσον στους Βρετανούς

Μια παράπλευρη απώλεια: Αύξηση διαζυγίων λόγω εγκλεισμού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις