Αθήνα

°C

Πέμπτη

05

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέτρα για κορονοϊό: Παρατάθηκε η απαγόρευση λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέτρα για κορονοϊό: Παρατάθηκε η απαγόρευση λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων

Μέτρα για κορονοϊό: Ως τότε, καμία ομάδα δεν θα έχει τη δυνατότητα της συλλογικής προπόνησης και φυσικά κανένας όμιλος δεν θα λειτουργεί.

Μέτρα για κορονοϊό: Μέχρι τις 11 Απριλίου παρατάθηκε η απόφαση της πολιτείας για απαγόρευση λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων και ομίλων λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μέχρι το Σάββατο του Λαζάρου πριν την Μεγάλη Εβδομάδα καμία ομάδα δεν θα έχει τη δυνατότητα της συλλογικής προπόνησης και φυσικά κανένας όμιλος δεν θα λειτουργεί.

Συγκεκριμένα, η απόφαση της κυβέρνησης αναφέρει:

«Σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής ενημέρωσης, σας γνωστοποιούμε πως σύμφωνα με την παρ 2. του αρ. 2 της νεότερης υπ.αρ 21268/2020 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 1081/Β/28-3-2020) αποφασίστηκε η “προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 28.3.2020 έως και 11.4.2020, κατά τα αναφερόμενα στην από 26.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19 και προς περιορισμό του κινδύνου της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων γυμναστικής καθώς και των αθλητικών ομίλων».

Δείτε ακόμη

Καμπάνια «Γυμνάζομαι στο Σπίτι» από τη δράση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Ντιμπάλα: “Πονούσαν οι μύες μου, δεν μπορούσα να αναπνεύσω”

“Δεν της μένει χρόνος” – Αδέλφια έκαναν καντάδα στη βαριά άρρωστη μητέρα τους

Σπαρακτικό: Γιατρός γυρνά σπίτι, ο γιος του τρέχει πάνω του αλλά εκείνος τον διώχνει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις