Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κορωνοϊός – ΗΠΑ: Ο Ντάνι ντε Βίτο στέλνει το δικό του μήνυμα πειθαρχίας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κορωνοϊός – ΗΠΑ: Ο Ντάνι ντε Βίτο στέλνει το δικό του μήνυμα πειθαρχίας

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Ο κωμικός ηθοποιός με ένα βίντεο που ετοίμασε αφυπνίζει το κοινό για τον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός – ΗΠΑ: Ο σταρ του Χόλιγουντ Ντάνι ντε Βίτο ακολούθησε το παράδειγμα διάσημων φίλων του για τον κορωνοϊό και ανέβασε στα social media ένα βίντεο που παρακινεί το κοινό του να μείνει σπίτι ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Ο Ντάνι ντε Βίτο, λοιπόν, μας παρακαλεί να μείνουμε σπίτι για να μη διαδοθεί ο ιός, διότι, όπως λέει, θα τα …τινάξει, λόγω ηλικίας.

Το βίντεο έκανε πάνω από 3 εκατ. θεάσεις στο Twitter. Ο κωμικός σταρ μας εξηγεί ότι η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή, τονίζει ότι «οι νέοι άνθρωποι μπορεί να αρπάξουν τον ιό και μετά μπορεί να τον μεταδώσουν σε ηλικιωμένους ανθρώπους, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα τα τινάξω».

Το μήνυμα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Την ίδια «τακτική» ακολούθησε και ο πασίγνωστος αλλά και αγαπημένος ηθοποιός, Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο 76χρονος ηθοποιός έκανε ένα βιντεάκι παροτρύνοντας τους ανθρώπους να παραμείνουν στο σπίτι εν μέσω αυτής της επιδημίας, του κορωνοϊού. «Πρέπει όλοι να μείνουμε σπίτι, πρέπει να σταματήσουμε την εξάπλωση αυτού του ιού και μπορούμε να το κάνουμε μόνο μαζί, όχι μόνο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, αλλά για να προστατέψουμε τους άλλους και όλους τους ηλικιωμένους που αγαπάμε», λέει ο Ντε Νίρο στο βίντεο. «Σας παρακαλώ». Μάλιστα, ο ηθοποιός θέλησε να ολοκληρώσει το σύντομο βίντεο με μία φράση που έλεγε ο Τζακ Μπερνς που ενσάρκωσε στην ταινία «Meet the Parents» το 2000: «Σε παρακολουθώ».

Μπεν Στίλερ και Κέβικ Μπείκον στον αγώνα

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο μοιράστηκε το βίντεο στο Twitter με τους ακολούθους του, γράφοντας: «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σας παρακολουθεί». Παρόμοιο βίντεο ανέβασε και ο συμπρωταγωνιστής του Ντε Νίρο στην ταινία «Meet the Parents», Μπεν Στίλερ, ζητώντας από τους ανθρώπους να μείνουν στα σπίτια τους.

Ένας ακόμα αγαπημένος ηθοποιός που μπήκε στον αγώνα για την αντιμετώπιση του ιού είναι ο Κέβιν Μπέικον. Ο ηθοποιός ξεκίνησε την πρόκληση #IstayHomeFor, παροτρύνοντας τους ανθρώπους να το αφιερώσουν με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς τους για τους οποίους απομονώνονται.

Δείτε ακόμα

“Δυο χρόνια είναι πολύ, ήθελα οικογένεια” – Η πρώην του Αλ Πατσίνο επανέρχεται

«Όλοι είμαστε εδώ»: «Τηλεφωνική αισιοδοξία» Μισέλ – Ντε Τζένερις

17 λεπτά για τη δολοφονία Κένεντι: Το πρώτο τραγούδι του Bob Dylan εδώ και 8 χρόνια

Ο Ραλφ Λόρεν δίνει 10 εκατομμύρια δολάρια για τον κορονοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις