Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κορονοϊός – Μπακοδήμου: Σε καραντίνα ο γιος της
LIFESTYLE

Κορονοϊός – Μπακοδήμου: Σε καραντίνα ο γιος της

Κορονοϊός - Μπακοδήμου: "Δεν είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο. Όλοι μαζί είμαστε στο σπίτι. Πήραμε το ρίσκο -αν το παιδί είναι άρρωστο- να αρρωστήσουμε όλοι".

Κορονοϊός – Μπακοδήμου: Σε καραντίνα για 14 ημέρες βρίσκεται ο γιος της γνωστής παρουσιάστριας, Μαρίας Μπακοδήμου. Ο γιος της, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Νικήτα Αργυρόπουλο που ήταν παντρεμένη, βρισκόταν στη Μεγάλη Βρετανία όταν ξέσπασε ο κορονοϊός . Όταν είδε πως η πανδημία εξαπλώνεται και οι νεκροί αυξάνονται επέστρεψε στην Ελλάδα. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια μιλώντας στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” ο γιος της έχει μπει σε αναγκαστική καραντίνα μέχρι το Σάββατο όπου θα κλείσουν οι 14 μέρες από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα. Η Μαρία Μπακοδήμου μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη τόνισε πως ανησυχούσε πολύ διότι στη Μεγάλη Βρετανία δεν είχαν λάβει μέτρα.

“Ανησύχησα. Άρχισα να ρωτάω τι γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία κι ο γιος μου μου έλεγε ότι το συζητάνε, αλλά δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο. Το παιδί μου στις 18 Μαρτίου παρουσίαζε ένα μάθημα και θα ερχόταν 19 ή 20, αλλά είδα ότι το πράγμα γίνεται περίεργο όσο δεν παίρνουν μέτρα και περιμέναμε να κλείσουν τα Πανεπιστήμια. Οπότε, του είπα εγώ κι ο μπαμπάς του να εγκαταλείψει και να φύγει και να δώσει το μάθημα κάποια άλλη στιγμή”, είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

“Είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι”

“Σημασία είχε να είναι καλά και να μην μπλέξει, όπως έμπλεξαν οι Έλληνες που περιμένουν σ’ ένα βρετανικό αεροδρόμιο και δεν ασχολείται και κανείς. Είναι τραγικό”, είπε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε: “Ήρθε κανονικά. Αυτό το Σάββατο τελειώνει η καραντίνα του. Για μένα το πιο επικίνδυνο ήταν το γυμναστήριο.

Δεν είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο. Όλοι μαζί είμαστε στο σπίτι. Πήραμε το ρίσκο -αν το παιδί είναι άρρωστο- να αρρωστήσουμε όλοι. Δεν αγκαλιαστήκαμε, δε φιληθήκαμε. Κρατάμε κάποιες αποστάσεις. Τον σκύλο τον πήγε μια φορά βόλτα μόνο» είπε η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή του Star.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις