Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κορονοϊός ΗΠΑ: Νεκρός ο Mark Blum – Το μήνυμα της Madonna
ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός ΗΠΑ: Νεκρός ο Mark Blum – Το μήνυμα της Madonna

Κορονοϊός ΗΠΑ: Το 1985 είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά Desperately Seeking Susan, στην οποία συμμετείχε και η Madonna.

Κορονοϊός ΗΠΑ: Ο ηθοποιός Mark Blum άφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών, μετά από επιπλοκές που του δημιούργησε ο κορωνοϊός. Ο Αμερικανός θεατράνθρωπος είχε συμμετάσχει σε δεκάδες παραστάσεις. Παράλληλα, οι σειρές που τον έκαναν ευρέως γνωστό στον κόσμο ήταν το Crocodile Dundee και το You στο Netflix. Βετεράνος ηθοποιός χαρακτήρων, ο Μαρκ Μπλουμ είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες. Μεταξύ αυτών είναι οι:  «Ψάχνοντας απεγνωσμένα τη Σούζαν» (1985)και «Crocodile Dundee» (1986), «Ραντεβού στα Τυφλά» (1987) κ.α.

Το θέατρο της Νέας Υόρκης, επιβεβαίωσε την τραγική είδηση στα social media: «Με αγάπη και λύπη, οι Playwrights Horizon τιμούν τον Mark Blum, για χρόνια φίλο μας και υπέροχο καλλιτέχνη, που έφυγε από τη ζωή αυτή την εβδομάδα. Σε ευχαριστούμε, Mark, για όλα αυτά που έφερες στο θέατρο, στις υπόλοιπες θεατρικές σκηνές και στα κοινά σε όλο τον κόσμο. Θα μας λείψεις».

Η συνεργασία με την Madonna

Μάλιστα, το 1985 είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά Desperately Seeking Susan, στην οποία συμμετείχε και η Madonna! Η βασίλισσα της ποπ αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της συνάδερφο, με ένα δυνατό μήνυμα στο Instagram, συστήνοντας σε όλους την προσοχή γράφοντας πως ο κορωνοϊός δεν είναι αστείος και πως πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τις συμβουλές για να μείνουμε ασφαλείς.

Δείτε ακόμα

Ο Ραλφ Λόρεν δίνει 10 εκατομμύρια δολάρια για τον κορονοϊό

Η συγκινητική φωτο του Ιγκλέσιας στο Instagram – Πέθανε ο πατριός του από κορονοϊό

Σοκ στη Γαλλία – 16χρονη “χωρίς υποκείμενα νοσήματα”, πέθανε από κορονοϊό

Η πρώτη εικόνα από την καραντίνα του πρίγκιπα Καρόλου και το «ζεστό» χειροκρότημα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις