Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ανατρεπτικά τα επόμενα επεισόδια της σειράς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ανατρεπτικά τα επόμενα επεισόδια της σειράς

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η εξαφάνιση που θα αναστατώσει το Διαφάνι.

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Αν και τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες», όπως και πολλών άλλων, έχουν ανασταλεί, τα επόμενα επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Από τη στιγμή που ο Προύσαλης και η Ελένη έμαθαν πως η Βασούλα, η γυναίκα του Λία, γνωρίζει πολλά πράγματα που καίνε τον άντρα της και τον Δούκα, αποφάσισαν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να την πείσουν να καταθέσει. Ωστόσο, κάτι τέτοιο ήταν πολύ δύσκολο γιατί η γυναίκα φοβόταν ακόμα και για την ίδια της τη ζωή. Παρ’ όλα αυτά, η Ελένη καταφέρνει να την πείσει να καταθέσει και ο Προύσαλης αναλαμβάνει να την προστατεύσει μέχρι να γίνει η δίκη.

Ο ενωμοτάρχης σχεδιάζει να μεταφέρει μυστικά τη Βασούλα στα Γιάννενα. Τα σχέδια του, όμως, θα ανατραπούν. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού «TV O’CLOCK» ο Δούκας και ο Λιας τρομοκρατούνται όταν το μαθαίνουν. Μάλιστα, ο Λιας ζητάει από τον Δούκα, για να μην ανοίξει το στόμα του, τη… δολοφονία της γυναίκας του. Την επόμενη μέρα ο Προύσαλης πηγαίνει να βρει τη Βασούλα για να την φυγαδεύσει, όμως δεν είναι πουθενά.

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο Προύσαλης συλλαμβάνει τον Μελέτη

Η γυναίκα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το σπίτι του ενωμοτάρχη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Η Ελένη είναι σοκαρισμένη και πνιγμένη από ενοχές, ενώ ο Προύσαλης συλλαμβάνει και ανακρίνει τον Μελέτη για την εξαφάνιση της Βασούλας. Όλο το χωριό ενώνεται και την αναζητά, καθώς γνωρίζουν πως ο Λιας είναι ικανός για όλα. Ο Προύσαλης παρακολουθεί τις κινήσεις των Σεβαστών, καθώς είναι βέβαιος πως εκείνοι βρίσκονται από πίσω. Μόνο ο Μελέτης γνωρίζει την αλήθεια.

Δείτε ακόμα

«Πιστεύεις δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το μαρτύριο»: Η «Κίτσου» μιλά για την κατάθλιψη που πέρασε

23ος νεκρός από κορονοϊό στην Ελλάδα

Με τα… τρολ τα βάζει ο Καψώχας – Κατέβασε την αδιανόητη ανάρτηση και επανήλθε με νέα!

Η Ανέτ ανακαλύπτει την αλήθεια για τον γιο της: Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις