Κούλογλου ανάρτηση: Σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η χυδαιότητα παίρνει μορφή… πανδημίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούλογλου ανάρτηση: Σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η χυδαιότητα παίρνει μορφή… πανδημίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κούλογλου ανάρτηση: Λες και κάνουν διαγωνισμό, δεν δείχνουν κανέναν σεβασμό στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

26.03.2020 | 11:00

Κούλογλου ανάρτηση: Δεν έχει όριο η χυδαιότητα ορισμένων του ΣΥΡΙΖΑ, που αν και η χώρα ζει ώρες φόβου και αγωνίας εξαιτίας του κορονοϊού, βρίσκουν χρόνο να κάνουν φθηνή μικροπολιτική. Καθημερινά σχεδόν, στελέχη ή ακόμα και δημοσιογράφοι προσκείμενοι φιλικά στο κόμμα, επιτίθενται χωρίς σταματημό στην κυβέρνηση. Μετά την χυδαία ανάρτηση του δημοσιογράφου Στέλιου Καψώχα, ο οποίος απειλούσε την κυβέρνηση με μια ρήση του Καραϊσκάκη «όταν γυρίσω θα σας γαμ@σω», ανάρτηση την οποία κατέβασε όταν προκάλεσε σάλο, ήρθε τώρα η σειρά του δημοσιογράφου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου να χυδαιολογήσει με τα ίδια λόγια.

Ο ευρωβουλευτής φιλοξενεί στο σάιτ tvxs ένα σκίτσο το οποίο αναπαριστά έναν φανταστικό διάλογο του Καραϊσκάκη με τον τυπικό Ελληνα φουστανελά: «Γιώργο Καραϊσκάκη, κόβουν το 50% στους μισθούς!», με τον ήρωα να απαντά: «Μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω!». Για να δώσει περισσότερη έμφαση στις …απειλές, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε το εν λόγω σκίτσο και στον λογαριασμό του στο Twitter:

Δείτε ακόμη

Με τα… τρολ τα βάζει ο Καψώχας – Κατέβασε την αδιανόητη ανάρτηση και επανήλθε με νέα!

“Πώς άλλαξα γνώμη για τον Μητσοτάκη” – Ο καθηγητής Διαμαντόπουλος, σε μια γλαφυρή αφήγηση

Τι είπε ο Μητσοτάκης όταν ο Τσιόδρας του μετέφερε την σκληρή αλήθεια – Αποκάλυψη Άδωνι

Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ) για μέτρα: Μην το διανοηθούν για χρήση στρατού, θα μας βρουν απέναντι

Exit mobile version