Έβρος νέα: Τουρκικό βαρύ όχημα κόλλησε στην λάσπη – “Τρολάρουν” οι Έλληνες

ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος νέα: Τουρκικό βαρύ όχημα κόλλησε στην λάσπη – “Τρολάρουν” οι Έλληνες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έβρος νέα: Παρά την τακτική που ακολουθεί η Άγκυρα στον Έβρο, το ηθικό του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας που περιπολούν την περιοχή, με την υποστήριξη τμημάτων της FRONTEX, είναι ιδιαίτερα υψηλό.

26.03.2020 | 09:29

Έβρος νέα: Εμπόλεμη παραμένει η κατάσταση στον Έβρο, καθώς ακόμα και ανήμερα της Εθνικής Επετείου οι Τούρκοι κομάντος και οι μετανάστες επιχειρούν να διαρρήξουν το φράχτη στα σύνορα και να περάσουν παράνομα στη χώρα. Οι ενέργειες των Τούρκων και των μεταναστών εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται άμεσα από τους ακούραστους φύλακες των Ελλήνων που προστατεύουν τα σύνορα με απίστευτο ηρωισμό. Τα τουρκικά οχήματα τα οποία επιχειρούν στην περιοχή του φράχτη, είτε μεταφέροντας μετανάστες, είτε πολεμοφόδια όπως δακρυγόνα, είτε ακόμη προσπαθούν να ρίξουν το φράχτη τραβώντας τον με ιμάντες, έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές πλέον, καθιστώντας τις προσπάθειες των Τούρκων τουλάχιστον τραγελαφικές. Ανήμερα 25ης Μαρτίου επιστράτευσαν ένα τρακτέρ προκειμένου να ρυμουλκηθεί ένα από τα οχήματα τα οποία χρησιμοποιείται εναντίον της Ελλάδας.

Πέρα όμως από τη ζημιά, οι Τούρκοι κομάντος είχαν να αντιμετωπίσουν και την καζούρα των Ελλήνων σκοπών, όπως αναφέρει το thrakinea, οι οποίοι κρατούν Θερμοπύλες 24 ώρες, χωρίς να καμφθεί το ηθικό τους ούτε στιγμή. Την ίδια στιγμή που γινόταν η έπαρση της σημαίας και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου, παρουσία της Περιφερειακής πολιτικής, στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας, ειδικά οχήματα του στρατού μετέφεραν όπως βλέπετε στο βίντεο του Evros-news.gr, αυτές τις μεγάλες σιδερένιες κατασκευές που τοποθετούνται από τα ειδικά συνεργεία είτε στον υπάρχοντα φράχτη για να ενισχυθούν τα σημεία που έχει γίνει προσπάθεια να καταστραφούν, είτε στο δάσος των Καστανεών απ’ όπου επιχειρούν αρκετές φορές οι ορδές των κατευθυνόμενων απ’ τους Τούρκους μεταναστών να παραβιάσουν ομαδικά τα σύνορα μας.

Παρά την τακτική που ακολουθεί η Άγκυρα στον Έβρο, το ηθικό του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας που περιπολούν την περιοχή, με την υποστήριξη τμημάτων της FRONTEX, είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμη

«Η Ελλάδα πάντα έβγαινε πιο δυνατή, αυτό θα γίνει και τώρα»

Συγκίνηση στον Έβρο – Τελετή με διέλευση F-16 για την εθνική επέτειο

Έβρος: “Κατατρεγμένος” κάνει επίδειξη πολεμικών τεχνών, Τούρκοι χαχανίζουν (vid)

Exit mobile version