Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» – Κίτσου: Ο λόγος που η «Λενιώ» μίλησε δημόσια για την κατάθλιψη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» – Κίτσου: Ο λόγος που η «Λενιώ» μίλησε δημόσια για την κατάθλιψη

«Άγριες Μέλισσες» - Κίτσου: «Ακριβώς γι’ αυτό βγήκα να το πω γιατί κι εγώ θα ήθελα, σε αντίστοιχη περίπτωση», ανέφερε μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Μαρία Κίτσου.

«Άγριες Μέλισσες» – Κίτσου: Καλεσμένη στην εκπομπή Art Week βρέθηκε η Μαρία Κίτσου. Η τηλεοπτική «Λενιώ» την οποία αγαπήσαμε στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», εξήγησε στη Λένα Αρώνη για την απόφασή της να βγει και να μιλήσει δημόσια για την κατάθλιψη που πέρασε. «Από τότε που μίλησα δημόσια για την κατάθλιψη, την ξόρκισα. Νιώθω ότι έχω βοηθήσει πολύ κόσμο κι έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα και αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη. Από ανθρώπους που είτε το παραδέχονται μόνο σε μένα και μου ζητάνε συμβουλή τι να κάνουν, ότι νιώθουν έτσι, νιώθουν αλλιώς, και αυτό είναι κάτι υπέροχο, πραγματικά».

«Ακριβώς γι’ αυτό βγήκα να το πω γιατί κι εγώ θα ήθελα, σε αντίστοιχη περίπτωση. Να ακούσει από κάποιον που θαυμάζει, από κάποιον που εκτιμά ότι ναι κι εγώ το έχω περάσει, το περνάω και υπάρχει γιατρειά, υπάρχει λύση… Γιατί έχει πολλή απελπισία αυτή η ασθένεια. Και ότι μπορείς να γιατρευτείς, δεν είναι κάτι που δεν παίρνει γιατρειά γιατί αυτό πιστεύεις όταν είσαι μέσα σε αυτό, ότι δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το μαρτύριο, αλλά τελειώνει», είπε η Μαρία Κίτσου.

Δείτε την συνέντευξη της ηθοποιού

Η συνέντευξη της Κίτσου στον Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε λίγους μήνες πριν, την Μαρία Κίτσου, την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” στην εκπομπή The 2night Show. Η Μαρία Κίτσου αναφερόμενη στη σειρά δήλωσε: “Περίμενα ότι θα φρικάρω γιατί είμαι δύσκολη με τον εαυτό μου, αλλά είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της σειράς”.

“Με τόσα που γίνονται λέμε μετά τι θα γίνει; Είμαστε σαν παιδάκια και περιμένουμε να δούμε το μετά. Θα είμαστε σαν το Game of Thrones που από το πρώτο επεισόδιο πεθαίνει πρωταγωνιστής”.

Αναφορικά με την κατάθλιψη είπε:

“Είναι κάτι που επανέρχεται, κάτι που φεύγει, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό! Μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Θέλω να πιαστώ από τη χαρά, γιατί ξέρω πως είναι το σκοτάδι. Εγώ ζητούσα πάντα βοήθεια και αυτό με έσωσε! Οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που ζητάνε βοήθεια! Πάντα το αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν μπορούσα να κάνω καμιά θετική σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα. Την πέρασα στα 17 μου”, δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κίτσου. Η Μαρία ανέφερε ακόμη πως ο πατέρας της ήταν πολύ αυστηρός, ως στρατιωτικός και δεν την είδε ποτέ να παίζει στο θέατρο.

Ολόκληρη η συνέντευξη της ηθοποιού

Δείτε ακόμα

«Μόνο μη σοβαρές προτάσεις παρακαλώ»: Η «Λενιώ» βάζει την… φούστα της και γυμνάζεται

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος – Έκανε τεστ και η Καμίλα

«Φάρμακα μόνο για Αμερικανούς» – Ο Τραμπ “μπλέκει” την πανδημία με τους μετανάστες

Η Ανέτ ανακαλύπτει την αλήθεια για τον γιο της: Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις