Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / 8 Λέξεις 25/3: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Τετάρτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις 25/3: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Τετάρτη

8 Λέξεις 25/3: Ο Οδυσσέας μαζεύει τα συντρίμμια από το σπίτι του μαζί με τον Σπύρο και στεναχωριέται πάρα πολύ για τα χαμένα έργα του.

8 Λέξεις 25/3: Στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «8 Λέξεις», θα δούμε την Τζουλιάνα να χρησιμοποιεί το κινητό του Σωτήρη για να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο. Καταφέρνει να μιλήσει με μία γυναίκα στην οποία λέει πως ο Σωτήρης την έχει απαγάγει.  Ο Αλέκος ορίζει τελεσίδικο. Λέει στην Ηλιάνα πως αν ξανακάνει οτιδήποτε στον Οδυσσέα και την Έρση, θα το πει στον Άκη και θα σηκωθεί να φύγει. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας μαζεύει τα συντρίμμια από το σπίτι του μαζί με τον Σπύρο και στεναχωριέται πάρα πολύ για τα χαμένα έργα του.

Στο μεταξύ, ο Φοίβος με τη Βίκυ αρχίζουν προετοιμασίες για τη μεγάλη και μαζική επίθεση στο σκάφος του Δερβάνη. Ωστόσο δεν γνωρίζουν πως καλεσμένος στη δεξίωση θα είναι και ο πατέρας του με τη μητέρα του. Ο Έκτορας γυρνάει στο σπίτι και από ένα γράμμα μαθαίνει πως η Αλίκη μετακόμισε γιατί ένιωθε σαν βάρος στη ζωή του. Ο Σπύρος με την Ιφιγένεια φιλοξενούν τον Οδυσσέα με την Έρση μέχρι να βγάλουν άκρη με το καμένο ατελιέ. O Σωτήρης καταλαβαίνει πως η Τζουλιάνα χρησιμοποίησε το κινητό του και γίνεται έξαλλος μαζί της! Η Αποστολία, η μαγείρισσα του Αρώνη, συναντιέται κρυφά με… τη Βίκυ!

8 Λέξεις 25/3

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις