Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 55χρονος κορονοϊός: Ασθενής στο Θριάσιο περιγράφει τις “μαύρες στιγμές” και προειδοποιεί (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

55χρονος κορονοϊός: Ασθενής στο Θριάσιο περιγράφει τις “μαύρες στιγμές” και προειδοποιεί (vid)

55χρονος κορονοϊός: Τις «μαύρες στιγμές» που πέρασε από τη στιγμή που προσβλήθηκε με κορωνοϊό περιέγραψε 55χρονος που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

55χρονος κορονοϊός: Ασθενής του κορωνοϊού περιέγραψε τα συμπτώματα που είχε όλο αυτό το διάστημα που νοσούσε. Ο Αλέξης Αλεξίου, 55χρονος ασθενής που νοσηλεύεται στο Θριάσιο, περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία που έζησε εδώ και 16 ημέρες και τόνισε πως ο ιός «δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να χτυπήσει τον οποιονδήποτε». Ο ασθενής, δήλωσε πως είναι άνθρωπος χωρίς νοσήματα και μάλιστα αθλούμενος τακτικά, ενώ δεν κάπνιζε. Δεν συνήθιζε να αρρωσταίνει, όμως πριν 16 ημέρες είχε γρίπη και πνευμονία μαζί.

«Ο ιός αυτός δεν χωράει μαγκιές, μπορεί να χτυπήσει τον οποιονδήποτε. Πριν 16 ημέρες είχα πυρετό. Έκανα εξετάσεις και διαπιστώσαμε πως είχα γρίπη. Ωστόσο, ο πυρετός συνεχιζόταν. Το βράδυ ωστόσο κάνει ένα τρομερό χτύπημα με ρίγη και 39αρια. Αυτό συνεχιζόταν κάθε νύχτα και δεν άντεξα άλλο. Πήγα σε θεραπευτήριο όπου μου βρήκαν πως έχω πνευμονία. Έκανα και το τεστ και βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Μεταφέρθηκα στο Θριάσιο όπου και παραμένω».

Ο 55χρονος έκανε λόγο για δύσκολες καταστάσεις, αλλά εδώ και τρεις ημέρες άρχισε να αισθάνεται καλύτερα. «Πέρασα δύσκολες καταστάσεις, μαύρες στιγμές. Πριν τρεις μέρες είδα φως στο τούνελ. Ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα πυρετό και έκλαιγα με λυγμούς από την χαρά μου. Ακόμη δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά και είμαι σε διαδικασία ανάρρωσης. Ξαναλέω ότι ο κορωνοϊός δεν θέλει μαγκιές. Πραγματικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές ρισκάρουν τη ζωή τους και θέλω να τους πω ένα ευχαριστώ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις