Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Μένουμε Σπίτι»: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στέλνει το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Μένουμε Σπίτι»: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στέλνει το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό

«Μένουμε Σπίτι»: Ο 76χρονος Ρόμπερτ Ντε Νίρο έκανε ένα βιντεάκι παροτρύνοντας τους ανθρώπους να παραμείνουν στο σπίτι εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού.

«Μένουμε Σπίτι»: Οι περισσότεροι διάσημοι, στέλνουν το δικό τους μήνυμα, προκειμένου να παροτρύνουν πολίτες να μείνουν στο σπίτι τους, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής. Την ίδια λοιπόν «τακτική» ακολούθησε και ο πασίγνωστος αλλά και αγαπημένος ηθοποιός, Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο 76χρονος ηθοποιός έκανε ένα βιντεάκι παροτρύνοντας τους ανθρώπους να παραμείνουν στο σπίτι εν μέσω αυτής της επιδημίας, του κορωνοϊού.

«Πρέπει όλοι να μείνουμε σπίτι, πρέπει να σταματήσουμε την εξάπλωση αυτού του ιού και μπορούμε να το κάνουμε μόνο μαζί, όχι μόνο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, αλλά για να προστατέψουμε τους άλλους και όλους τους ηλικιωμένους που αγαπάμε», λέει ο Ντε Νίρο στο βίντεο. «Σας παρακαλώ». Μάλιστα, ο ηθοποιός θέλησε να ολοκληρώσει το σύντομο βίντεο με μία φράση που έλεγε ο Τζακ Μπερνς που ενσάρκωσε στην ταινία «Meet the Parents» το 2000: «Σε παρακολουθώ».

Η ανάρτηση του Ντε Νίρο

Ποιοι διάσημοι «αντέγραψαν» τον Ντε Νίρο

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο μοιράστηκε το βίντεο στο Twitter με τους ακολούθους του, γράφοντας: «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σας παρακολουθεί». Παρόμοιο βίντεο ανέβασε και ο συμπρωταγωνιστής του Ντε Νίρο στην ταινία «Meet the Parents», Μπεν Στίλερ, ζητώντας από τους ανθρώπους να μείνουν στα σπίτια τους.

Ένας ακόμα αγαπημένος ηθοποιός που μπήκε στον αγώνα για την αντιμετώπιση του ιού είναι ο Κέβιν Μπέικον. Ο ηθοποιός ξεκίνησε την πρόκληση #IstayHomeFor, παροτρύνοντας τους ανθρώπους να το αφιερώσουν με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς τους για τους οποίους απομονώνονται.

Ben Stiller

Kevin Bacon

Δείτε ακόμα

Ζευγάρι στις ΗΠΑ ήπιε φωσφορική χλωροκίνη για προστασία από τον κορονοϊό

Επιστρέφει ο “εφιάλτης” στην Ουχάν; Νέα κρούσμα, μετά από 5 ημέρες

Πότε αναμένουμε κάμψη του κοροναϊού – Η εκτίμηση του λοιμωξιολόγου Σύψα (vid)

«Πιθανόν είμαι κι εγώ θετική»: Σε αναμονή των εξετάσεων η μητέρα του βρέφους με κορονοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις