Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοϊός ληστείες: Απτόητοι οι δράστες από την απαγόρευση κυκλοφορίας
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός ληστείες: Απτόητοι οι δράστες από την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός ληστείες: Στη δεύτερη ληστεία ο υπάλληλος αντιστάθηκε και ένας εκ των δραστών τον χτύπησε με λοστό.

Κορονοϊός ληστείες: Όπως φαίνεται, η απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω του κορωνοϊού δεν πτόησε τους αγνώστους που βρήκαν ευκαιρία να ληστέψουν καταστήματα ψιλικών στην άδεια Θεσσαλονίκη. Δύο ήταν οι ληστείες που καταγγέλθηκαν, η μία στην Τούμπα και η άλλη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες μπούκαραν στα καταστήματα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, άρπαξαν τα χρήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η πρώτη ληστεία συνέβη στις 11 χθες το βράδυ, στην οδό Κλεάνθους, όπου ο δράστης, υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, πήρε από το ταμείο 150 ευρώ. Τρεις ώρες αργότερα, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, σημειώθηκε η δεύτερη ληστεία, αυτή τη φορά στην οδό Ιασωνίδου. Όπως έγινε γνωστό, ο υπάλληλος του καταστήματος φαίνεται να αντιστάθηκε και ο δράστης τον χτύπησε με λοστό, πριν αρπάξει τις εισπράξεις και διαφύγει. Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο απ’ όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ήδη, η αστυνομία έχει ξεκινήσει προανάκριση για τα δύο περιστατικά.

Ληστεία και 2 μέρες πριν

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή (22/3) τα ξημερώματα, τρία άτομα εισήλθαν στο κατάστημα στη Νεάπολη, Θεσσαλονίκης και υπό την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρήματα. Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.00, τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στο κατάστημα στην οδό Α.Παπανδρέου και υπό την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή. Το χρηματικό ποσό που αφαίρεσαν ανέρχεται στα 350 ευρώ.

Δείτε ακόμα

Διευκρινίσεις Χαρδαλιά για την μετακίνηση επαγγελματιών και οδηγών ΙΧΕ

Έβρος: “Κατατρεγμένος” κάνει επίδειξη πολεμικών τεχνών, Τούρκοι χαχανίζουν (vid)

Επίδομα 800 ευρώ από την κυβέρνηση – Ξεκινούν οι αιτήσεις

Τούρκος καλλιτέχνης εύχεται «να χτυπήσει ο κορονοϊός την Ελλάδα» – Τον “μαύρο λεκέ” (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις