Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βρέθηκε νεκρός – Φυλακές Δομοκού: 29χρονος νεκρός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε νεκρός – Φυλακές Δομοκού: 29χρονος νεκρός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Βρέθηκε νεκρός - Φυλακές Δομοκού: Τον βρήκαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Βρέθηκε νεκρός – Φυλακές Δομοκού: Δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για να βγει το πρωί από κελί του ένας 29χρονος Ρομά, κρατούμενος στις Φυλακές Δομοκού για αδικήματα όπως κλοπές και ληστείες. Δυστυχώς όπως διαπίστωσαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ήταν νεκρός στο κρεβάτι του, έχοντας φύγει στον ύπνο του προφανώς από παθολογικά αίτια.

Ο νεαρός που εξέτιε ποινή κάθειρξης 21 ετών, αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν προδίκαζε κάτι κακό. Περισσότερα πάντως θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Δομοκού που ανέλαβε την προανάκριση.

Απόδραση κρατουμένου δύο μέρες πριν

Υπενθυμίζεται πως δύο μέρες πριν, έγινε γνωστή η απόδραση ενός κρατουμένου, από τις φυλακές Δομοκού. Ένας κρατούμενος των φυλακών Δομοκού έγινε «καπνός» εκμεταλλευόμενος την άδεια που είχε λάβει. Ο συγκεκριμένος, δεν επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του σωφρονιστικού καταστήματος.

Ο κρατούμενος είναι Έλληνας και εξέτιε ποινή κάθειρξης για κατοχή και πώληση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση, κλοπή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και δεν επέστρεψε από την άδεια την Τετάρτη, όπως όφειλε. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόδραση κρατουμένου και αναζητείται από την Αστυνομίας.

Δείτε ακόμα

Οι Έλληνες δεν χάνουν το χιούμορ, ούτε στην καραντίνα – Εναλλακτικοί τρόποι… εξόδου

17 οι νεκροί στην Ελλάδα από κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό ο Γιάννης Πρετεντέρης

Σταματούν από το βράδυ οι πτήσεις από Βρετανία και Τουρκία λόγω της πανδημίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις