Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απαγόρευση Κυκλοφορίας: 33 παραβάσεις από το πρωί σε όλη τη χώρα
ΕΛΛΑΔΑ

Απαγόρευση Κυκλοφορίας: 33 παραβάσεις από το πρωί σε όλη τη χώρα

Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Τρεις παραβάσεις, δύο στη Χίο και μία στη Μυτιλήνη, διαπίστωσαν μέχρι σήμερα το μεσημέρι οι αστυνομικοί στο βόρειο Αιγαίο σε εφαρμογή των μέτρων που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Σε καθεστώς καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας η Ελλάδα από τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν ελέγχους για τις απαραίτητες βεβαιώσεις σε όλη τη χώρα. Ως το απόγευμα της Δευτέρας λοιπόν, 33 πολίτες συνελήφθησαν να κυκλοφορούν χωρίς την απαραίτητη βεβαίωση εξαίρεσης σε όλη τη χώρα. Το πρόστιμο σ’ αυτές τις παραβάσεις ανέρχεται σε 150 ευρώ, ενώ σημειώνεται ότι όποιος κυκλοφορεί πρέπει παράλληλα να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο. Νωρίτερα, στη Χίο βεβαιώθηκαν οι δύο πρώτες παραβάσεις σε πολίτες που κυκλοφορούσαν χωρίς την απαραίτητη έγγραφη βεβαίωση μετάβασης ή την ηλεκτρονική έγκριση μέσω SMS για τη μετακίνησή τους.

Ο πρώτος ήταν πεζός και ο δεύτερος οδηγούσε αυτοκίνητο. Και στη Μυτιλήνη βεβαιώθηκε πρόστιμο σε οδηγό ο οποίος εντοπίστηκε να κυκλοφορεί αδικαιολόγητα με το αυτοκίνητό του χωρίς να έχει στην κατοχή του τα απαιτούμενα έγγραφα.

Δείτε ακόμη

Κορωνοϊός: 17 νεκροί, 71 νέα κρούσματα, 35 σε κρίσιμη κατάσταση

Ανοίγει η πλατφόρμα για τα 800 ευρώ που δίνει η κυβέρνηση – Τα 2 βήματα για την αίτηση

Βρέφος 3 μηνών θετικό στον κορονοϊό!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις