Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αγγλία κορονοϊός: Ο CEO του Harrods κάνει πλάκα και προκαλεί οργή
ΚΟΣΜΟΣ

Αγγλία κορονοϊός: Ο CEO του Harrods κάνει πλάκα και προκαλεί οργή

Αγγλία κορονοϊός: Ήταν τέτοιος ο θόρυβος που ο τελευταίος αναγκάστηκε να κάνει δημόσια δήλωση ζητώντας συγνώμη για το επίμαχο βίντεο της θυγατέρας του.

Αγγλία κορονοϊός: Σε μια κίνηση που εξόργισε την Βρετανική κοινή γνώμη και τους εργαζόμενους στο Harrods ο ισχυρός άντρας της επιχείρησης διακωμωδεί την πανδημία, μέσω ενός βίντεο που τράβηξε και ανέβασε η κόρη του. Ο Μάικλ Γουόρντ κρατώντας ένα άδειο ποτήρι κρασιού χορεύει μαζί με την κόρη του Φράνκι και κάνει μια άθλια πλάκα αναφερόμενος στον Covid-19. Κάνοντας ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει αρχίζει να βήχει και να λέει «θα πεθάνω» δύο φορές.

Η τελευταία ανέβασε το tik tok βίντεο στα social media γράφοντας: «Όταν ο μπαμπάς σου πεθαίνει από κορωνοϊό αλλά εσύ χρειάζεσαι ένα βίντεο tik tok» ενώ ο πατέρας της που αμείβεται με 1,500,000 λίρες Αγγλίας το χρόνο δεν έκανε τίποτε για να την αποτρέψει. Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύ ώρα από την δημοσιοποίηση του για να ξεσπάσει σάλος κατά του Γουόρντ, ο οποίος υποχρεώνει τους υπαλλήλους του Harrods να δουλεύουν, παρά το γεγονός ότι ανταγωνιστές τους, όπως τα Selfridges έχουν αναστείλει την λειτουργία τους, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Δημόσια συγγνώμη

Εκατοντάδες άτομα από το προσωπικό του Harrods επικοινώνησαν με την Mail που έβγαλε το θέμα για να εκφράσουν την οργή και την αηδία τους προς τον Γουόρντ. Ήταν τέτοιος ο θόρυβος που ο τελευταίος αναγκάστηκε να κάνει δημόσια δήλωση ζητώντας συγνώμη για το επίμαχο βίντεο της θυγατέρας του. Υποστήριξε ότι το βίντεο ήταν μια λάθος στιγμή και ότι σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά τις απόψεις του για την σοβαρότητα της κατάστασης σε ότι αφορά τον κορωνοϊό. Ζήτησε συγνώμη από όλους όσους πιστεύουν ότι προσβλήθηκαν…

Η εξάπλωση του κοροναϊού επιταχύνθηκε τις τελευταίες ημέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, και έχει ήδη σκοτώσει 233 ανθρώπους. Σχολές, παμπ, εστιατόρια, θέατρα, κινηματογράφους έχουν κλείσει από την Παρασκευή.

Δείτε ακόμη

Νέοι απολογισμοί, νέα μέτρα: Σχεδόν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε καραντίνα

Η θετική Βρετανίδα υφ. Υγείας περιγράφει τον “εφιάλτη” – “Σαν να μου ρίχνεις παγωμένο νερό στη σπονδυλική μου στήλη”

Η “συγγνώμη” της Κάρλα Μπρούνι στη Γαλλία – Έκανε πλάκα με τον κορωνοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις