Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοϊός Ελλάδα: Πέθανε η μητέρα 53χρονου θύματος στην Κοζάνη
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός Ελλάδα: Πέθανε η μητέρα 53χρονου θύματος στην Κοζάνη

Κορονοϊός Ελλάδα: Την τελευταία της πνοή άφησε το Σάββατο και η μητέρα του 53χρονου που «έφυγε» από τη ζωή λόγω κορονοϊού

Κορονοϊός Ελλάδα: Μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του γιου της λόγω κορωνοϊού, έφυγε από τη ζωή, μία 81χρονη γυναίκα στην Κοζάνη. Ο 53χρονος ήταν το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, χάνοντας τη μάχη για τη ζωή, την Κυριακή 15 Μαρτίου στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ. Το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με το siera fm, άφησε την τελευταία της πνοή η 81χρονη μητέρα του άτυχου άνδρα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και υποστηριζόταν αναπνευστικά.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή είναι πιθανό να γίνει και εξέταση για να διαπιστωθεί αν είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. Ο 53χρονος από την Σιάτιστα ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στη Δυτική Μακεδονία. Εργαζόταν ως παρασκευαστής στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου της Καστοριάς.

Χωρίς να έχει διαπιστωθεί ταξιδιωτικό ιστορικό σε ενδημικές περιοχές, ο άτυχος άνδρας απευθύνθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας, όπου μετά από εξέταση οι υπεύθυνοι ήρθαν σε επαφή με τον ΕΟΔΥ. Ακολούθως, ο ίδιος μετέβη, μαζί με τον αδελφό του, στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο της Κοζάνης για περαιτέρω εξετάσεις κι όταν διαγνώστηκε ότι είναι φορέας του κορωνοϊού διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Η υγεία του τα επόμενα 24ωρα παρουσίασε επιπλοκές με συνέπεια να επέλθει την περασμένη Κυριακή το πρωί ο θάνατός του.

Δείτε ακόμη

Απαγόρευση μετακινήσεων – 18 ερωτοαπαντήσεις που θα σας βοηθήσουν

Lockdown: Αλλάζουν όλα στη χώρα από Δευτέρα

VIRAL: Κύπριος γιατρός έγραψε τις “καλύτερες” συμβουλές για τον κορονοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις