Κορονοϊός ΗΠΑ: Μια απίστευτη… προσφορά

ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός ΗΠΑ: Μια απίστευτη… προσφορά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Κορονοϊός ΗΠΑ: Τα εστιατόρια βρήκαν τον δικό τους τρόπο να διακωμωδήσουν την μανία του κόσμου να αγοράζει χαρτί υγείας.

21.03.2020 | 17:19

Κορονοϊός ΗΠΑ: Η μανία της αγοράς χαρτιών υγείας φαίνεται πως δεν είναι ενδημικό φαινόμενο, αλλά έχει καταλάβει όλον τον πλανήτη. Ορισμένα εστιατόρια στις ΗΠΑ βρήκαν τον δικό τους τρόπο να διακωμωδήσουν την μανία του κόσμου να αγοράζει χαρτί υγείας. Το εστιατόριο «Backroads BBQ» στην Ιντιάνα, για παράδειγμα, προσφέρει τουλάχιστον ένα δωρεάν ρολό χαρτί υγείας σε κάθε take away παραγγελία. Μάλιστα, όσο αυξάνεται η παραγγελία τόσο αυξάνονται και τα ρολά.

Όπως δήλωσε στο Insider ένας από τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου, η ιστορία με το χαρτί υγείας ξεκίνησε ως αστείο, στη σελίδα τους στο Facebook, για να κάνουν και τους πελάτες τους να διασκεδάσουν, μέσα σε αυτή τη δύσκολη και καταθλιπτική κατάσταση. Ωστόσο, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, ώστε αποφάσισαν να το καθιερώσουν.

Κορονοϊός ΗΠΑ: Όλοι στον ίδιο δρόμο

Ανάλογη προσφορά, έχει καθιερώσει και το Guerilla Tacos στο Λος Άντζελες, που λανσάρει το «πακέτο taco έκτακτης ανάγκης», το οποίο περιλαμβάνει 2,5 κιλά ψητό κοτόπουλο, 2,5 κιλά ψητό μοσχάρι, κόκκινη και πράσινη salsa, τορτίγιες, κρεμμύδια, κόλιανδρο, ρύζι, φασόλια, 30 αβγά και… 4 ρολά χαρτί υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κορονοϊός Βουλγαρία: Μηδέν στη διαχείριση πανικού

«Μοντέλο Νότιας Κορέας» στη ρημαγμένη Ιταλία

Έκτακτη πτήση για την επιστροφή Ελλήνων από τη Γεωργία

Exit mobile version