Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κορονοϊός Τουρκία: Συμπτώματα του ιού στη Φενέρ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός Τουρκία: Συμπτώματα του ιού στη Φενέρ

Κορονοϊός Τουρκία: H Φενέρ ανακοίνωσε πως παίκτες και άνθρωποι του staff της ομάδας εμφάνισαν συμπτώματα κορονοϊού και θα υποβληθούν άμεσα σε εξετάσεις.

Κορονοϊός Τουρκία: Φαίνεται πως ο κορονοϊός εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς και στη γείτονα χώρα, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις των επίσημων αρχών. Εκπρόσωπος της τουρκικής ομάδας μπάσκετ Φενερμπαχτσέ ανακοίνωσε πως παίκτες και άνθρωποι του staff είχαν συμπτώματα κορονοϊού και έτσι αποφασίστηκε να υποβληθούν άμεσα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί από τον ιό που εξαπλώνεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο. Όταν βγουν τα αποτελέσματα, η ομάδα θα τα ανακοινώσει στον κόσμο. Τόσο τα ματς της Euroleague όσο και εκείνα του τουρκικού πρωταθλήματος έχουν αναβληθεί εξαιτίας της εξάπλωσης του covid-19.

Υπενθυμίζουμε πως προπονητής στη Φενέρ είναι ο… δικός μας Ζέλιμιρ (Ζέλικο) Ομπράντοβιτς. Ο Ομπράντοβιτς θεωρείται ως ένας εκ των κορυφαίων προπονητών του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έχοντας κατακτήσει συνολικά εννέα φορές την Ευρωλίγκα (ρεκόρ) με πέντε διαφορετικές ομάδες, κερδίζοντας παράλληλα τον τίτλο του προπονητή της διοργάνωσης τρεις φορές (ρεκόρ). Με την ομάδα του Παναθηναϊκού δημιούργησε μία από τις σημαντικότερες δυναστείες στην ευρωπαϊκή καλαθοσφαίριση κατακτώντας 23 τίτλους. Τέλος, θυμίζουμε πως στην ομάδα παίζει και ο Έλληνας διεθνής μπασκετμπολίστας Κώστας Σλούκας.

Κορονοϊός Τουρκία: Ραγδαία εξάπλωση του ιού

Οι νεκροί από την επιδημία του νέου κορονοϊού στην Τουρκία αυξήθηκαν στους εννέα, ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά, προσθέτοντας ότι υπάρχουν συνολικά 670 επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα. Την Πέμπτη, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανερχόταν στα 359. Ο Κοτζά είπε ότι έγιναν 3.656 διαγνωστικά τεστ τις τελευταίες 24 ώρες, εκ των οποίων τα 311 βγήκαν θετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καταλύτης ο Ολιβέιρα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ

Άννα Κορακάκη: «Αγωνιστικά δίκαιο είναι να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Στο πλευρό του προσωπικού της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις