Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πάνος Χατζηκουτσέλης: Η αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στον Κώστα Βουτσά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Η αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στον Κώστα Βουτσά

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Ο θάνατος του Πάνου Χατζηκουτσέλη βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση που έκανε ο Άγγελος Πυριόχος στο Facebook αναφέροντας: «Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσελης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες το έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και εγώ στο νησί. Δεν είναι ζωή πια αυτή».

Στην μακρά πορεία του στο θέατρο και στην τηλεόραση, ο Πάνος Χατζηκουτσέλης μετρούσε πολλές συνεργασίες με συναδέλφους που εκτιμούσε. Πριν λίγο καιρό, ο ηθοποιός αποχαιρετούσε μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook τον Κώστα Βουτσά με τον οποίο είχαν συνεργαστεί. «Καλοκαίρι 1986. Θέατρο ΠΑΡΚ. Επιθεώρηση: ‘ΑΝΤΡΕΑ ΖΑΠΑΤΑ’ Εγώ – ως Μελίνα και ο Κώστας – Λυσιστράτη… Μία από τις πολλές φορές που συνεργάστηκα μ’ αυτό το υπέροχο πλάσμα… Καλό σου ταξίδι Κώστα μου…», έγραφε τότε δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Το «ευχαριστώ» της Τζένης Διαγούπη

Η Τζένη Διαγούπη, με τον δικό της τρόπο, του είπε το τελευταίο “ευχαριστώ”. Η ηθοποιός και συγγραφέας ανέβασε μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Καλό ταξίδι ,αγαπημένε μου,ευχαριστώ για όλα τα γέλια την αγάπη ,την τύχη να βρεθούμε ,🌼❣️🎭Πάνος Χατζηκουτσελης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις