Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Φεστιβάλ των Καννών: Δεν θα διεξαχθεί τις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω κορονοϊού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φεστιβάλ των Καννών: Δεν θα διεξαχθεί τις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω κορονοϊού

Φεστιβάλ των Καννών: Τι ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του Φεστιβάλ.

Φεστιβάλ των Καννών: Το ετήσιο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως, δεν θα διεξαχθεί «στις προβλεπόμενες ημερομηνίες» από τις 12 έως τις 23 Μαΐου λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, αλλά μπορεί να μετατεθεί γι αργότερα, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.

«Σήμερα, λάβαμε την ακόλουθη απόφαση: Το Φεστιβάλ των Καννών δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στις προγραμματισμένες ημερομηνίες, από τις 12 έως τις 23 Μαΐου. Αρκετές εκδοχές μελετώνται για τη διεξαγωγή του, από τις οποίες η κύρια εκδοχή μπορεί να είναι μια απλή μεταφορά των ημερομηνιών, στις Κάννες, τέλη Ιουνίου – αρχές Ιουλίου 2020», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακυρώνεται και το Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι

Επιπλέον, το Μουσικό Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι (Glastonbury Festival) δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το μεγαλύτερο Μουσικό Φεστιβάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο θα διεξαγόταν από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου στο Σόμερσετ της Αγγλίας. «Είναι ξεκάθαρο πως αυτή δεν ήταν η τροπή που ελπίζαμε να λάβουν τα πράγματα για την 50η μας επέτειο, αλλά ακολουθώντας τα νέα κυβερνητικά μέτρα που ανακοινώθηκαν αυτή την εβδομάδα, σε μία περίοδο πρωτόγνωρης αβεβαιότητας, αυτή είναι η μόνη μας εφικτή επιλογή» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους στο website του Φεστιβάλ οι διοργανωτές του, Μάικλ και Έμιλι Ίβις.

«Ελπίζουμε η κατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο να έχει βελτιωθεί σημαντικά μέχρι το τέλος Ιουνίου. Αλλά ακόμη και να έχει βελτιωθεί, δεν είναι εφικτό να περάσουμε τους επόμενους τρεις μήνες εδώ, με χιλιάδες εργαζόμενους στο αγρόκτημα, να μας βοηθούν στο τεράστιο έργο της κατασκευής των υποδομών προκειμένου να υποδεχθούμε περισσότερους από 200.000 ανθρώπους στην προσωρινή πόλη σε αυτούς τους αγρούς» τόνισαν.

Δείτε ακόμα

Τζάσμιν Γκρέις Γκριμάλντι: Η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου στέλνει μήνυμα στον πατέρα της που είναι θετικός

La Casa de Papel: Θετική στον κορωνοϊό πρωταγωνίστρια της σειράς

Ακυρώθηκε η Eurovision 2020 – Η ανακοίνωση των διοργανωτών

Η “συγγνώμη” της Κάρλα Μπρούνι στη Γαλλία – Έκανε πλάκα με τον κορωνοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις