Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» Spoiler: O «Μελέτης» για τα επόμενα επεισόδια της σειράς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: O «Μελέτης» για τα επόμενα επεισόδια της σειράς

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε πότε θα δούμε νέα επεισόδια.

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: O Γιώργος Γεροντιδάκης ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Μελέτης» από τις Άγριες Μέλισσες βρέθηκε καλεσμένος μέσω skype στη Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε πώς περνά αυτές τις δύσκολες μέρες λόγω κορωνοϊού. Ο «Μελέτης» λοιπόν από τις «Άγριες Μέλισσες» #Μένει_σπίτι και παίζει ποδόσφαιρο με το χαρτί υγείας, παρακολουθεί πολλές σειρές στο Netflix και αραιά και που πηγαίνει μόνος του μία βόλτα στη θάλασσα για να πάρει καθαρό αέρα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε επίσης για τις Άγριες Μέλισσες και εξήγησε ότι έχουν ήδη γυριστεί κάποια νέα επεισόδια, όμως χρειάζεται να δουλέψουν οι άνθρωποι του μοντάζ και άλλοι πολλοί ώστε να βγει στον «αέρα». Τις ιδέες του για το πώς θα περάσουμε την ώρα μας όμορφα εν μέσω καραντίνας έδωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η συνέντευξη του Γεροντιδάκη

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο Δημήτρης Σαμόλης

Επιπρόσθετα, ο γοητευτικός γυναικολόγος της σειράς «Βασταρδής», έδωσε συνέντευξη στο ”TV O’CLOCK” και προχώρησε σε τρομερές αποκαλύψεις για τον ρόλο του. Ο ίδιος ανέφερε σε ερώτηση για τον ρόλο του πως: «Ο Αλέξανδρος Βασταρδής είναι ένας γυναικολόγος από τη Λάρισα. Είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του και θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή του γιατί όπως και στην περίπτωση της Θεοδοσίας ο γάμος του δεν λειτούργησε. Με τη Θεοδοσία είναι έρωτας κεραυνοβόλος. Βλέπει τη μεγάλη ευκαιρία της ζωής του στα μάτια της Θεοδοσίας, για να ζήσουν μαζί και να κάνουν οικογένεια και όσα δεν έκαναν και δεν είχαν στους γάμους τους».

Δείτε ακόμα

SPOILER: O «Βασταρδής» από τις Μέλισσες αποκαλύπτει μέχρι πού θα φτάσει για την «Θεοδοσία»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τον εφιάλτη της κοκαΐνης – “Ήταν κάτι παράνομο, κάτι κακό και μου άρεσε” (vid)

Σε άλλο ”level” η φαντασία του Παπαγιάννη: Πώς φτιάχνει την δική του μάσκα προστασίας

«Πλαντάξαμε, δεν μπορούσα να μιλήσω»: Η Ταβουλάρη για το τελευταίο γύρισμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις