Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χρήστος Κέλλας Κορονοϊός: Παραμένει σε θάλαμο αρνητικής πίεσης ο βουλευτής της ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Κέλλας Κορονοϊός: Παραμένει σε θάλαμο αρνητικής πίεσης ο βουλευτής της ΝΔ

Χρήστος Κέλλας Κορονοϊός: Οι επαφές, όμως, που είχε ο κ. Κέλλας, πριν διαπιστωθεί ότι έχει προσβληθεί από τον ιό έχουν ήδη οδηγήσει σε κατ’ οίκον περιορισμό – για καθαρά προληπτικούς λόγους – δύο ακόμη «γαλάζιους».

Χρήστος Κέλλας Κορονοϊός: Σε σταθερή και καλή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με δημοσίευση του γιου του Αχιλλέα στο Facebook, o πατέρας του βρίσκεται απομονωμένος σε δωμάτιο αρνητικής πίεσης και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών. «Είναι γενικά καλά, δε χάνει ποτέ το χιούμορ και την αισιοδοξία του και είναι ευγνώμων σε όλους για την αγάπη σας» αναφέρει ο γιος του στην ανάρτησή του. Ενώ, σε ο,τι αφορά δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Κέλλα να βρίσκεται στην εντατική, ο γιος του κάνει λόγο για fake news. «Το δυσκολότερο μέρος είναι ότι δεν μπορούμε να τον δούμε… Αλλά έτσι πρέπει, οπότε συνεχίστε να του στέλνετε την καλή σας ενέργεια από τα σπίτια σας! #μενουμε_σπιτι #me_ton_Kella #mazi_synexizoume #against_fake_news».

Οι επαφές, όμως, που είχε ο κ. Κέλλας, πριν διαπιστωθεί ότι έχει προσβληθεί από τον ιό έχουν ήδη οδηγήσει σε κατ’ οίκον περιορισμό – για καθαρά προληπτικούς λόγους – δύο ακόμη «γαλάζιους». Πρόκειται για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος και βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο, ο οποίος είχε συναντήσει τον Λαρισαίο στη Βουλή και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Τρικάλων Κώστα Σκρέκα, καθώς είχε συνεργασία με τον Χρήστο Κέλλα στο Υπουργείo.

Πριν μέρες, ο βουλευτής είχε μιλήσει στον ΑΝΤ1

Δείτε ακόμη

Πεθαίνοντας μόνος στο Μπέργκαμο – Ένα σκληρό βίντεο, μήνυμα για όλους…

“Καμπανάκι” Μητσοτάκη για ολική απαγόρευση κυκλοφορίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις