Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυρίτσης κορονοϊός: Μικροπολιτική “πάνω” στα κρούσματα και κόντρα με την Καϊλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρίτσης κορονοϊός: Μικροπολιτική “πάνω” στα κρούσματα και κόντρα με την Καϊλή

Κυρίτσης κορονοϊός: Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ

Κυρίτσης κορονοϊός: Πολιτική κόντρα με φόντο τα κρούσματα του κορονοϊού ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση και την ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που για δικούς του λόγους αισθάνεται γνώστης, βρήκε τον καιρό να επιδοθεί σε μικροπολιτική, την ώρα που οι επιστήμονες δίνουν τη μάχη τους. Ο Γιώργος Κυρίτσης μέσω twitter αναφέρεται στα τεστ που διεξάγουν οι αρμόδιοι για τον εντοπισμό κρουσμάτων του κορωνοϊού. Μάλιστα επέλεξε να κάνει την ανάρτησή του σε μία περίοδο που οι επιστήμονες δίνουν μέρα-νύχτα τη μάχη για να αντιμετωπίσουν την πανδημία και να σώσουν ζωές, και τους οποίους προφανώς «αντιπολιτεύεται» εκ του ασφαλούς.

«Η υποκαταμετρηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες, μπορεί να δημιουργήσει εφησυχασμό και να υπονομεύσει τα περιοριστικά μέτρα, πράγμα καταστροφικό. Και όλα αυτά για να λένε οι καραγκιόζηδες κύκλοι Μαξίμου ότι η πολιτική τους αποδίδει. Αλλάξτε ρότα» έγραψε στο twitter.

Στον κύριο Κυρίτση απάντησε η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής  Εύα Καϊλή, που έκανε λόγο για «ανεύθυνη αντιπολίτευση». «Ο ορισμός της ανεύθυνης αντιπολίτευσης όταν «Απαιτείται Υπευθυνότητα» #StayHome #WhateverItTakes Η προσπάθεια & αξιοπρέπεια των Ελλήνων στα δύσκολα, αξίζει τον απεριόριστο σεβασμό όλων μας #CoronaVirusChallenge #StaySafe» έγραψε, σχολιάζοντας την ανάρτησή του. Η επισήμανσή της της μάλλον δεν άρεσε στον κ. Κυρίτση, που επέμεινε στον ίδιο μικροπολιτικό τόνο και με ειρωνεία σχολίασε: «Εσείς να προσέχετε τον παππού σας, μην τον σκοτώσει κανας κομμουνιστικός ιός κυρία μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις